|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev
28.9.2008 15:07:54   
Anonimen
Pozdravljene!
Na tem forumu sem član že kar nekaj časa, vendar pišem zelo poredko. Vaše debate pa spremljam dokaj redno. Sedaj pa imam tudi jaz eno vprašanje in vem, da mi boste povedale vaše izkušnje za kar se vam že v naprej zahvaljujem.
Namreč zanima me, ali je možno, da bi imela vgnezditveno krvavitev, če sem imela zadnjo menstruacijo 29.8. Včeraj se mi je pojavil tko rjavo do roza izcedek samo na wc papirju, na hlačkah pa ni bil viden.  Cikluse imam precej neredne-vendar se mi vseskozi gibljejo od 38 - 42 dni. Pa tudi  bt mi ni nič padla.
Hvala za vašo pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev
28.9.2008 15:44:52   
tanja040
Seveda je možno user posted image , upam da je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2008 17:53:25   
TiaIva
Pozdravljene, ne bom odpirala nove teme,saj imam vprasanje na podobno temo kot ti amonimna.
z fantom  ze 2 mesec aktivno delava na tem da bi zanosila.
zadnjo menstruacijo sem imela 1.9,  13.9 se mi je pojavila prozorna sluz v veliki kolicini ki je verjetno naznanjala 0, potem pa se mi je pojavila  16,17 pa rjavo krvava sluz, in v jajvčnikih me je spikalo.  naslednjo menstruacijo bi morala dobiti 30.9, danes pa se mi je zopet pojavila krvavo prozorna sluz, spikanje v jajčnikih in rahli krči, vendar v manjsi količini kot prej.  za opravljanje testa je se prehitro mar ne?  mislite da bi to lahko bili znaki za nosečnost. za pomoč se zahvaljujem.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2008 20:24:31   
Gwendolen
TiaIva, glede na napisano je najbolj verjetno, da si imela 16 oz. 17. ovulacijo. Sluz se začne par dni pred O in po O usahne ali pa se spremeni vsaj v bolj gosto varianto. Če si imela pa danes krvavkasto sluz, je pa lahko vgnezditvena (vgnezditev se zgodi 7-10 dni po oploditvi) ali pa se ti napoveduje M. Meni se npr. M napove s takšno sluzjo, medtem ko svoje telo najbolje poznaš ti sama. Če čez kakšna dva dneva ne dobiš M, naredi test. Bo najbolj jasno.user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da si.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu TiaIva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2008 7:46:53   
Ylenia
js tut drzim pesti da bo!
ampak meni se M tudi zacne z rjavkasto sluzjo in cez par dni se ulije. tko da malo se pocakaj!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2008 9:23:20   
TiaIva
M  mi sluz nikoli ne naznanja, malo postajam zaskrbljena da ni kaj drugega narobe,kri ni več sluzasta ampak redka in madez opazim na wc papirju, in spika me v jajčnikih malo. na ginekoloskem pregledu sem bila pred 3 meseci in je bilo vse ok. upam da bo res nosecnost, konec tedna bom naredila test, drzite pesti da bo user posted image . in hvala za nasvete.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2008 22:00:33   
TiaIva
zal ni bila vzgnezditvena krvavitev, krvavitev se je čez 2 tedna zopet pojavila, in sem obiskala ginekologa, ki je ugotovil da imam vnetje maternice in jajčnikov,ter me Poslal v Bolnico..sedaj jem antibiotik pancef, za katerega mi je kolegica rekla da so stranski učinki glivice,ve katera mogoče kaj več o tem?
zanima me tudi če je katera ze imela vnetje maternice, če mi lahko pove kdaj lahko imam spolne odnose in v kolikem casu lahko spet začneva delati na zanositvi? ginekologa imam komaj naslednjo sredo pa bi rada odgovore pre

(odgovor članu TiaIva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

EPIDURALNA
corfu

Kakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?

sem za (51%)

sem proti (32%)

sem jo imela (18%)

Število vseh glasov: 378

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!