Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 30.10.2010 16:18:47
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen je možno,tri dni pred menstruacijo vgnezditvena? zjutraj sem imela čisto svetlo rjav madež na hlačkah,sedaj popoldne pa tri kapljice rjavega izcedka? jaz mislim, da je možno... če do jutri ne bo sprememb, počakaj do datuma ko bi jo mogla dobiti in potem testek... držim pesti za veeeelik + jaz bi mogla 31.07. dobiti 'navadno' ampak sem jo imela preveč za vgnezditveno in premalo za 'normalno'... ker nisem vedela kako in kaj sem šele 04.09. delala test in je bil + ko sem pri G povedala o tem, mi je rekla da je to bilo to, saj po datumih vse klapa...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 30.10.2010 16:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
če ti je lažje. Vse je možno by ledena
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 31.10.2010 1:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom vprašala kar na tej temi, da ne bom nove odpirala; VEDNO do zdaj mi je menstruacija, čisto normalna, trajala 5 do 6 dni. Zdaj pa se mi je že dvakrat zgodilo, da sem imela rahlo krvavitev, potem 2 do 3 dni sploh nič, potem pa se mi je ulila . Kaj bi to lahko bilo, mi je prav težko, ko razmišljam o tem, ker se bojim, da bi lahko bil kak začetek vgnezditve, pa potem nič ... Čudno mi pa je, da se je to šele zdaj dvakrat zgodilo, prej nikoli, in to oba meseca, ko nisva bila kaj preveč pazljiva. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 1.11.2010 18:03:34
|
|
|
|
smeška83
|
Ponavadi izcedki pred M kažejo na težave z rumenim telescem, hormonske težave... Mam isti problem in bom vesela kakšnega nasveta na to temo, če se je še katera borila s tem
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 1.11.2010 18:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smeška83 Ponavadi izcedki pred M kažejo na težave z rumenim telescem, hormonske težave... Mam isti problem in bom vesela kakšnega nasveta na to temo, če se je še katera borila s tem Kolikor je meni poznano, naj bi v takem primeru dajali hormone (dabroston/utrogestan) za podporo morebitni nosečnosti...nekje na sredi cikla naj bi začela jemat in potem dokler ne pride ali pa + Najbolje bi bilo vprašat ginekologa... srečno obema Vita
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 2.11.2010 9:19:40
|
|
|
|
*zabica*
|
Meni so izcedki nagajali skoraj eno leto, pa tudi menstruacije so bile neredne, od 21-26 dni.....Poleti sem bila na laparoskopiji in se je vse skupaj uredilo....Najboljse je, da gres do gin. in omenis poblem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Energijske pijačeMichonne RRAli svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?Da (
30%)
Ne (
65%)
Občasno (
5%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!