Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 12:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vgnezfitvena je po moje možna. Drugače pa se meni tudi včasih pojavi rjav izcedek pred ki je samo za uvod in nič drugega. Ni pa vedno. Če ti to kaj koristi...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 12:35:57
|
|
|
|
urskas
|
pri meni je to zgledalo kot malo večja kaplja temno rdeče-rjave barve, ki se je pojavila kakšen teden pred pričakovano M. Upam da si srečka Drugače pa sem imela tudi ovulacijsko krvavitev (po drugem porodu), ki je zgledala precej podobno, le kakšen dan dlje je trajala.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 12:55:31
|
|
|
|
maca8
|
Hvala za odgovore! Z mojim sva že v 8. oz 9. krogu za najino drugo pikico. Z vsako sem bolj potrta. A če bi delala test a bi že pokazal?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 13:17:09
|
|
|
|
LUNA06
|
Jaz bi naredila test, sej je ravno pravi čas za dobit ali ne dobit . Držim pesti, da zagledaš plusek!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 13:21:25
|
|
|
|
karmen83
|
Pri meni je bila rahla krvavitev par dni pred pričakovano , na dan izostanka pa mi je test pokazal (zelo rahlo) drugo črtico, pa je blo to to Mislim, da bi ti test že lahko pokazal, seveda če nisi imela bolj pozne ovulacije. Najboljše da kar poskusiš, če ti nič ne pokaže, pa čez par dni ponovno (če te prej ne prehiti ). Držim pesti, da se ti želja izpolni!
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 13:30:00
|
|
|
|
vita80
|
Meni to napove prihod ! V tvojem primeru pa upam, da je vgnezditvena. Srečno!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 20:25:38
|
|
|
|
maca8
|
Punce res hvala za odgovore so mi res pomagali! Sem mal k seb pršla ( se mi je žal ulila) tako da se selim med aprilske borke. Še enkrat vsem hvala in vsem ki si želite vso srečo, držim pesti za vse, tiste ki pa ste že pa lepo in mirno nosečnost in zdrave otročičke!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 6.3.2008 20:30:37
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Meni to napove prihod ! V tvojem primeru pa upam, da je vgnezditvena. Srečno! pri meni je isto zoprna zadeva!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 16.3.2008 8:23:37
|
|
|
|
babyg
|
Mene pa zanima,če je vgnezditvena krvavitev vedno prisotna,sli si lahko tudi brez le-te??
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 16.3.2008 8:38:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyg Mene pa zanima,če je vgnezditvena krvavitev vedno prisotna,sli si lahko tudi brez le-te?? ni nujno da je prisotna
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 16.3.2008 23:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
M pride 12-16 dni po ovulaciji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?