|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev?
6.3.2008 12:22:37   
maca8
zdravo punce!
Imam vprašanje! Kako zgleda vgnezditvena krvavitev?user posted image  Tečko imam zelo neredno od 30-34 dni. Danes pa sem dobila čokoladno rjav izcedek (na 32. dan), ali je prepozno za vgnezditveno? Koliko časa imaš izcedek in koliko je močan če gre za v.k.?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev?
6.3.2008 12:33:04   
Anonimen
Vgnezfitvena je po moje možna. Drugače pa se meni tudi včasih pojavi rjav izcedek preduser posted image ki je samo za uvod in nič drugega. Ni pa vedno. Če ti to kaj koristi...

(odgovor članu maca8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2008 12:35:57   
urskas
pri meni je to zgledalo kot malo večja kaplja temno rdeče-rjave barve, ki se je pojavila kakšen teden pred pričakovano M. Upam da si srečkauser posted image

Drugače pa sem imela tudi ovulacijsko krvavitev (po drugem porodu), ki je zgledala precej podobno, le kakšen dan dlje je trajala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2008 12:55:31   
maca8
Hvala za odgovore! Z mojim sva že v 8. oz 9. krogu za najino drugo pikico. Z vsako user posted image  sem bolj potrta.
A če bi delala test a bi že pokazal?

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2008 13:17:09   
LUNA06
Jaz bi naredila test, sej je ravno pravi čas za dobit ali ne dobit user posted image .

Držim pesti, da zagledaš plusek!

(odgovor članu maca8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2008 13:21:25   
karmen83
Pri meni je bila rahla krvavitev par dni pred pričakovano , na dan izostanka pa mi je test pokazal (zelo rahlo) drugo črtico, pa je blo to to  Mislim, da bi ti test že lahko pokazal, seveda če nisi imela bolj pozne ovulacije. Najboljše da kar poskusiš, če ti nič ne pokaže, pa čez par dni ponovno (če te prej ne prehiti ). Držim pesti, da se ti želja izpolni!

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu maca8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2008 13:30:00   
vita80
Meni to napove prihod user posted image ! V tvojem primeru pa upam, da je vgnezditvena. Srečno!

(odgovor članu maca8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2008 20:25:38   
maca8
Punce res hvala za odgovore so mi res pomagali! Sem mal k seb pršla (user posted image  se mi je žal ulila) tako da se selim med aprilske borke. Še enkrat vsem hvala in vsem ki si želite user posted image  vso srečo, držim pesti za vse, tiste ki pa ste že user posted image  pa lepo in mirno nosečnost in zdrave otročičke!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2008 20:30:37   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: vita80

Meni to napove prihod user posted image ! V tvojem primeru pa upam, da je vgnezditvena. Srečno!

pri meni je isto user posted image zoprna zadeva!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2008 8:23:37   
babyg
Mene pa zanima,če je vgnezditvena krvavitev vedno prisotna,sli si lahkouser posted image  tudi brez le-te??

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2008 8:38:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Mene pa zanima,če je vgnezditvena krvavitev vedno prisotna,sli si lahkouser posted image  tudi brez le-te??
ni nujno da je prisotna

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2008 17:12:14   
babyg
Naj vas punce nekaj vprašam. Danes je 14 dni od ovulacije. A M pride vedno 24 dno po O ali lahko zamuja? Upam,da jeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2008 23:26:03   
Anonimen
M pride 12-16 dni po ovulaciji.

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?