|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev?
5.7.2007 11:02:09   
ninočka1980
Pozdravljene, punce!

Kar redno vas prebiram in tako težko čakam na user posted image ...
Pa imam eno vprašanje za vas. Ciklus imam dolg približno 40 dni, zadnjo user posted image  sem imela 1.6., na 24. dan ciklusa(24.6.) pa sem opazila čist rahlo krvavitev, ki se je vlekla 3-4 dni. Bila je svetla, bolj vodena, zmes tudi rjavkasta (nič sveže krvi). kaj menite, bi to lahko bila vgnezditvenna krvavitev, glede na to, da se je vlekla 3-4 dni? Močno upam. Sicer je danes šele 35. dan mojega ciklusa, tako da počakam še vsaj teden dni, pa pol nardim test.
LP, pa čimveč user posted image  vam želim vsem skupaj.
NINOČKA1980
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev?
5.7.2007 11:11:45   
ninočka1980
Ali pa je mogoče prezgodaj, da bi mela vgnezditveno že na 24. dan ciklisa, glede na to, da je moj dolg približno 40 dni?

(odgovor članu ninočka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 14:12:46   
Zofy
Možno pa, da je bila ovulacija. Možno je seveda tudi vgnezditvena. Najboljše, da narediš test - vsaj jaz bi ga, ker bi bila naučakana.user posted image user posted image Pa javi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 14:37:32   
ninočka1980
ampak ovulacijske krvavitve pa še nikoli nisem mela. Pa tri, štiri dni?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 15:53:32   
Anonimen
ojla se ena nova se vam zeli pridruzit user posted image
saj pr men je skoraj isto...
s fanto se ze skor eno leto trudima da bi user posted image  pa nic...O naj bi bila med 2.7. in 5.7. pa sem prav te dni cisto mal krvavela. ( ampak samo po spolnimi odnosi), no danes ze ne vec..pa me zanima a je to bilo zaradi O? upam da user posted image  ne bo ta mesec...no to se mi je sedaj prvic naredilo

nikoli ne obupaj,bodi drugim za vzgled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 16:03:37   
a005
alo
js sem takoj priletela nazaj k racunalniku, kr sem naenkrat cutla neko pikanje v jajcnikih..al ve katera kja naj to pomeni kr me prav panika grabi, da ja ne bo spet muser posted image
prosimmmmmmm
hvalaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?