Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vgnezditvena krvavitev? 5.7.2007 11:02:09
|
|
|
|
ninočka1980
|
Pozdravljene, punce! Kar redno vas prebiram in tako težko čakam na ... Pa imam eno vprašanje za vas. Ciklus imam dolg približno 40 dni, zadnjo sem imela 1.6., na 24. dan ciklusa(24.6.) pa sem opazila čist rahlo krvavitev, ki se je vlekla 3-4 dni. Bila je svetla, bolj vodena, zmes tudi rjavkasta (nič sveže krvi). kaj menite, bi to lahko bila vgnezditvenna krvavitev, glede na to, da se je vlekla 3-4 dni? Močno upam. Sicer je danes šele 35. dan mojega ciklusa, tako da počakam še vsaj teden dni, pa pol nardim test. LP, pa čimveč vam želim vsem skupaj. NINOČKA1980
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 5.7.2007 11:11:45
|
|
|
|
ninočka1980
|
Ali pa je mogoče prezgodaj, da bi mela vgnezditveno že na 24. dan ciklisa, glede na to, da je moj dolg približno 40 dni?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 5.7.2007 14:12:46
|
|
|
|
Zofy
|
Možno pa, da je bila ovulacija. Možno je seveda tudi vgnezditvena. Najboljše, da narediš test - vsaj jaz bi ga, ker bi bila naučakana. Pa javi!!!
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 5.7.2007 14:37:32
|
|
|
|
ninočka1980
|
ampak ovulacijske krvavitve pa še nikoli nisem mela. Pa tri, štiri dni?
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 5.7.2007 15:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla se ena nova se vam zeli pridruzit saj pr men je skoraj isto... s fanto se ze skor eno leto trudima da bi pa nic...O naj bi bila med 2.7. in 5.7. pa sem prav te dni cisto mal krvavela. ( ampak samo po spolnimi odnosi), no danes ze ne vec..pa me zanima a je to bilo zaradi O? upam da ne bo ta mesec...no to se mi je sedaj prvic naredilo nikoli ne obupaj,bodi drugim za vzgled
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?