|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena
3.2.2008 8:20:57   
mala zirafa
Haj!

Po dolgem času spet malo pišem.Naj vam povem da se mi to v življenju še ni zgodilo.M imam na 29 dni, en dan preden jo dobim opazim res zeloo malo obarvane sluzi.
Danes je 29.dan in jo ne pričakujem,naj pa povem da se mi je v četrtek pojavila res dobesedno mala krvavitev rdeč flek, ne rjav tako da sem tekla po vložek.Po tistem pa ne duha ne sluha.Pa skoz hlačke mi ni šlo.
Naj povem še da paziva, ampak otroka si pa neizmerno želim, on bi še malo počakal zaradi denarnih zadev.
Za informacijo še to, da se nama je enkrat že "ponesrečilo".Tako sem bla vesela.

Je imela katera tako izkušnjp glede male krvavitve, če se temu lahko tako reče?Slišala sem o svetloroza izcedkih, o rdečih pa še ne.

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena
3.2.2008 8:31:24   
mala zirafa
Naj povem da me je tisti dan grozno špikalo v levem jajčniku, tako da sem mislila da se mi bo lihkar vlila ali pa da gre za kako vnetje.Je to kaj povezano s tem?Še isti dan je minilo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 8:48:44   
spps
ojla!vse je možno...user posted image sam najbolj ziher ,da narediš test-se boš najbolš prepričala.Naša psiha ima pa res tako moč,da nam kaže vse znake,da smouser posted image ,ampak potem se izkaže,da na žalost ni tako..

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 9:00:35   
Naja30
Možno je, da si user posted image  Če je jutri še ne bo, naredi test.

Praviš, da se vama je enkrat že "ponesrečilo" in kaj je bilo? Imata že user posted image ?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 9:07:00   
mala zirafa
Imava zlato srčico, 3,5 let staro.In si ful želi bratcauser posted image oz. sestrico.me pa skrbi ke sem trenutno brezposelna in me to grozno muči.Tako da če slučajno nisem user posted image , ni panike.Sploh pa v tem obdobju nisem razmšljala ouser posted image  in niti upala.Vam  sporočim če bo kaj novega.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 9:35:34   
ROŽICI
možno je da siuser posted image .
probaj test in se prepričajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2008 1:16:47   
mojca345
punce, a ni vgnezditvena pred začetkom menstruacije. tko nekje na sredini cikla. to vem iz branj tukaj gor. zdej me že neki časa ni bilo.

jest sem imela zadnjo menstro 19.1. in pol sva od 21 do 15 imela akcijo. 3 krat. danes smo pa 3.2. se mi je pa na hlačkah pojavila kri in rjav izcedek. in sem bila uno ful šokirana : Kaj se zdej dogaja ?".  sem dala vložek noter, ampak je še zdele čist bel.

kva me mislite ?

mam jo pa na 33 dni. me pa zdele malček boli kot pri menstri. noebenga špikanja v jajčnkih ali kaj.

to kar imaš pa ti žirafica je pa lahko čista psiha. vem iz izkušenj. k si tolk želiš in vsak mesec upaš, da ne bo menstre, da si pol že čist na psihiran u nulo. nazadnje sem imela tako štalo, ker sem še preveč delala, da jenisem dobila 14 dni po roku, k bi jo mogla. veš kok me je bilo strah, da je kaka cista ali kaj...ampak dejstvo je blo, da sem bila tkao utrujena od dela, da moje telo ni bilo sposobno narest karkli.

ej, bebika bo prišla ko bo pravi čas, verjemi....veš v life se še tok stvari zamena, pa človek se spremeni. pa moški oddide, pa nov pride...tko, da....sej bo...

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2008 8:03:46   
KOLIBRI
Mojca, kaj nisi prebrala, da pazita?  user posted image
Tako da ne bi rekla, da vsak mesec upa, da M ne bo. user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2008 8:47:01   
mala zirafa
Sporočam vam, da se mi je včeraj popoldne vlilo.Vse ob svojem času.Čeprav sem se že skoraj veselila, ampak po drugi strani me je manj strah zaradi službe.
Želim vam vsem, da čimprej zagledateuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2008 9:13:03   
Anonimen
Ja, Mojca, vgnezditvena se pojavi pred predvideno menstruacijo; vendar ni pa nujno da se sploh pojavi.
Kar se tega tiče, ti bom kar prepisala, kar sem jaz dobila v odgovor od ene RR:  Vgnezditvena krvavitev se res pojavi nekje 6 do 9 dni po oploditvi, kar pa pomeni, da se pojavi pribljižno 3 do 6 dni pred predvideno menstruacijo oz. včasih skoraj istočasno kot user posted image . Namreč od ovulacije, do predvidene M je 14 dni. Če pa se jajčna celica oplodi (kar se lahko zgodi nekje v 24-ih urah od ovulacije), pa se začne delit in še vsaj 5 dni potuje do in v maternici, kjer se potem končno vgnezdi (takrat lahko zakrvavimo - vgnezditvena krvavitev). To, da pa vsi cikli niso enako dolgi, pa je odvisno samo od tega kdaj imamo ovulacijo (npr. stres lahko zamakne ovulacijo na kasnejši čas), po 14. dneh od ovulacije pa naj bi dobile M (če seveda ne zanosiš) - zato si lahko za nazaj natančno izračunaš kdaj imaš O, za naprej pa ne.

Lahko pa si imela ovulacijsko krvavitev, kar je tudi možno...

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2008 21:07:13   
*Pikyca*
Dober večer,
tudi mene zanima nekaj v zvezi z vgnezditveno.
Sama imam redne menstruacije, kak dan prej se mi "napove" v obliki bolečin v spodnjem delu trebuha in špikanja v joških, traja cca 3-4 dni.
Ta mesec bi jo morala dobiti včeraj, vsa ta leta jo dobivam zjutraj, včeraj je ni bilo. Danes zjutraj tudi ne, dopoldne, ko sem šla na wc, sem opazila malce rjavo-rdečkast vložek, potem pa spet nič.
Špika me in imam napet trebuh, kot pred M, ampak le-te še ni.

Ali je možna vgnezditvena tudi na dan user posted image  (dan gor/dol), sploh, ker imam ovulacije kar malo zmešane - včasih se prične že 4-5 dan po M, včasih zelo pozno, skratka....ne morem sploh točno določiti, kdaj jo imam.

Saj nisem preveč optimistična, verjetno se mi bo kmalu usula, me pa zanima tudi za v naprej.

Če katera ve, ji bom hvaležna za odgovor.

Lep večer vam želim,

Pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2008 10:02:54   
Anonimen
Samo eno vprašanje: Koliko dni po vgnezditveni bi test pokazal +?

Hvala!

(odgovor članu *Pikyca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2008 10:10:17   
srecna_zvezda
Kolikor je meni znano tam nekje 14 dni po O. Ce do oploditve pride v casu O, traja da se zarodek vgnezdi okrog 5 dni, se pravi se kak dodaten teden..tako nekako..user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2008 10:45:59   
Anonimen
Zanima me, ker sem v petek imela nekakšen rjav izcedek, v ponedeljek pa sem probala s testom, ki je bil negativen. Al sem mogoče delala test pehitro? No ja, saj najbrž nisemuser posted image . Too good to be true!!!

Ampak čisto tako me je zanimalo, če je katera imela to "vgnezditveno krvavitev" in po kolikih dneh je potem kaj pokazalo?????

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2008 11:12:23   
srecna_zvezda
Anonimna to je definitivno prehitro..Ne smes biti crnogleda. A izcedka nimas vec? Pocakaj se na izostanek M raje....Ne bos razocarana po nepotrebnem(beri: lazni -) in metala denarja stran. Samo pogumno in videla bos da bo slo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2008 11:19:49   
Anonimen
Ne, izcedka ni več. V petek je blo nekaj malega rjavega na WC papirju in na dnevnem vložku, v soboto so se pojavile še neke rjavkaste nitke na papirju, od takrat pa nič več. Le občasno, ko se obrišem, je na papirju še kakšna rjava pikica.

Saj v tem je glih problem, da nimam rednih M, ker imam PCO. Prejšni ciklus sem jedla klomifen in je prišla M 37 dan ciklusa. Ta cikel jih nisem več jedla, in tisti izcedek je bil na 30. dan. Tak da ne vem, ...

Eh, najbolje, da počakam še na kak bolj konkreten znak, v slučaju da je user posted image . Če pa ne, pa pač ne! Itaki sem v postopku za umetno, tako da, ...

Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2008 11:33:06   
srecna_zvezda
Menim da bi mogoce le bilo najbolje da pocakas se malo...ne smes biti crnogleda!Dokler je ni, je upanje in ne pozabi tega!user posted image  Drzim pesti da ti je uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2008 21:31:52   
Anonimen
No pa poglejte še moj primer prosim....ne vem kaj bi to bilo.

Danes je 13. dan po začetku zadnje M, ki jo imam na cca. 29 dni.Pojavil se je rjavkast izcedek.Kaj bi to lahko bilo?Za vgnezditveno se mi zdi prezgodaj, ali pač?Ovulacijo naj bi imela okrog 25.februarja.
Aja, še to, delamo pa na drugem user posted image , pri prvem nisem imela nikakršnega izcedka.

Neposredna povezava do sporočila: 18
1.3.2008 21:28:23   
YOZIKA
Lahko, da gre za ovulacijsko krvavitev. Tudi ta se včasih pojavi v času ovulacije. Meni se je 1X v življenju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?