|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditev- kdaj
23.5.2007 11:26:27   
afnica mala
Pozdravljene

Spet sem tukaj. Pred 2 meseci sem imela drugi ss. Branje vaših objav me je spravljamo v jok, tako, da sem vas brala res minimalno.  Še en mesec bova počakala.   Potem bo pa akcija. In zdaj vprašanje. Nekako računam da bo ovulacija tik pred dopustom ali na začetku dopusta (konec junija). Če ali ko bomo user posted image  glih pravi čas, koliko časa potujejo semenčice do jajčeca in nato koliko dni je potrebno za vgnezditev.  Iz izkušenj vem, da na tem dopustu, v tej družbi bomo malo več popili. Nikakor pa nočem na noben način ogroziti morebitno nosečnost.  Genikologinja mi je rekla, da je čas nekje 6 dni, potem pa tukaj gor berem, da imate vgnezditveno krvavitev isti čas, ko pričakujete user posted image . To pa pomeni cca. 2 tedna.
Kako je zdaj s tem? Hvala vam, ker si res želim tega dopusta , ampakkončano  tudi zdravega otročka! V tretje gre rado, kaj ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditev- kdaj
23.5.2007 11:42:43   
majuška
Pozdravljena!

KOLIKOR sem jaz informirana s strani ginekologa in iz knjig mojega študija pride do vgnezditve v 5-7 dneh. In mislim da je ta odgovor pravilen. Tako dolgo potuje...

Tebi osebno pa želim da ti čimprej posije sonček sreče....  user posted image  Verjamem da ti je blo zelo težko. Ampak... saj veš... treba pozitivno mislit na vse skupaj.   Fajn bodi in fajn uživaj na dopustu.

majuška

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2007 12:05:10   
afnica mala
Majuška hvala ti.  Če si to prebrala, pa še genikologinja ti je tako rekla, bom kar računala, da moram nekje po 5 dneh paziti in hkrati upati, da ne pride user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2007 12:05:36   
Anonimen
Vgnezditev naj bi bila 6-9 dni po O.
Nekatere imajo kasneje O, zato kasnej vgnezditvena. Ali pa sploh ni vgnezditvena, ampak pač izcedek in jo zamenjajo.
Na morju si kar privošči-z mero sevedauser posted image . Kozarček, dva ne bo škodoval.
Želim ti veliko sreče in čim prej en debel user posted image .

(odgovor članu majuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2007 13:20:43   
afnica mala
No, to je to. Vsak nekako drugače reče. Ampak zame je vse ok. Uglavnem paziti moram po 5 dnevu ovilacije. Ponavadi jo imam že nekje 10 dan po začetku user posted image , samo prejšnji mesec sem začela z jemanjem Dobrestona, pa moram začet ta mesec malo spremljati situacijo. Danes je že 7 dan, tako da od jutri dalje je treba mal slinco dat pod mikroskop.  Men špila 100 %. Ko sem bila prejšnjič noseča, sva seksala samo na dan ovulacije in dan po, pa se je prijelo.  Sem mal hecna, mislim, da bo že prvič user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.