naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby Pozdravljena! Pa si ga že kaj stestirala? Jaz bi ga namreč tudi kupila, pa ne vem, kako je kaj s kvaliteto, ker je poljski pa še cena je hudo nizka. Všem mi je pa, ker reklamirajo toliko dodatkov zraven, jaz ga bom sicer kupila brez avtosedeža oziroma lupinice. Sory, sploh nisem vidla da si mi odgovorila... Ja sem ga prej sprobala, pred nakupom, majo v Mb skladišče,tam pri Planetu Tuš, zraven Hoferja, kjer si vozičke lahko pogledaš, sprobaš, pa vse ti ful podrobno razložijo... Na tej strani ko sem dala povezavo maš njihovo tel. pa jih prej pokličeš, da se zmeniš kdaj prideš gledat pa keri voziček te zanima... Voziček je res super, ga mam že doma, ga je fuuul enostavno za sestavit, pa potem tudi za zložit, ko ga daš v avto Zraven dobiš: - košaro za novorojenčka, ki jo lahko obračaš v obe smeri, pol pa jo lahko snameš z enim pritiskom na gumb, če otrok not zaspi in ga hočeš v košari kar not odnest. - športni sedež za sedet po 6 mesecu, ki ima še zraven zimsko zaščito za nogice, - komarnik, - dežno zaščito, - torbo previjalno ki se na ročaj obesi, ki je ful lepa in velika in ima dosti predalov Vse to za 299€ Ni mi2 pa sva zraven vzela še lupinico, ki jo lahko tudi daš na ogrodje in otroka v lem pelješ in je vse skupaj stalo 400€, kar je ful malo glede na ostale vozičke
|