Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 20:46:36
|
|
|
|
diamantka
|
zdravo punce, danes sem ponovno videla dr.Drobniča, ki mi je povedal kar nekaj dobrih stvari! spermiogram mojega dragega je krasen, brez problema je rekel in ko sva se nazadnje videla, mi je omenil laparo, če bo z njim vse v redu! zato sva šla ponovno na UZ, in glejte čudo tudi meni je rekel, da sem v redu, da naj ne bi imela nikakršnih problemov zanosit!:zmeden::zmeden::zmeden: laparo odpade, tega sem izredno vesela, poslal me je na hormonske preiskave, ki naj bi bile 3-7 dan M:hudicek: in naročena sem 25.5. da vidi kaj bodo pokazali rezultati! res sem vesela vsega tega, sem pa tudi žalostna, ker do sedaj nisem ugledala :modri::roza: in prišla do svoje tako željene :duda: razmišljam, da sva očitno premalo :sloncek::sloncek::sloncek: ali pa je moja psiha tudi tule kej vmes! sedaj grem pa v nove boje, da bom kmalu :nosecka: in tok bolj flegma! lep pozdrav
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 20:56:07
|
|
|
|
Pia73
|
Pri nama so raziskave pokazale, da je marsikaj narobe, na koncu pa se je izkazalo, da vse v najlepšem redu pa nama je uspelo šele po 16. nezaželjenih M. Tako, da nikar ne obupaj! :rozica:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 20:56:40
|
|
|
|
willma
|
To so pa dobre novice! Upam, da ti bo čim prej uspelo prit do tvoje:duda: To, da ne razmišljaj o tem pa ti nemorem rečt, ker sama že imam enga:duda:, ki me okupira 100 na uro, pa vendar ne mine dan, ko ne mislim....sem že :nosecka:, še nisem:zmeden:, naredim danes še en test??? No ja....bo že;) veselo na delo!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: lp willma
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 20:58:12
|
|
|
|
aljča
|
:bravo::bravo::bravo:super, da je z vama ok.Zdej pa relax pa :sloncek::sloncek::sloncek:,pa bušeka na sonce pa bo. Uživaj in ne se preveč psihično obremenjavat.Pomlad je tu zato uživajmo:love::love: l.p.Alja:metulj::metulj:,ki bi rada bila :nosecka::nosecka:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 21:23:02
|
|
|
|
miska2004
|
Hojla, ti bodi kar lepo vesela, da je z vama vse v redu, veš :bravo::bravo::bravo: Mogoče pač samo še ni vajin čas prišel... Poskusi biti čimbolj sproščena (saj vem, lažje govorit kot naredit), pa bo, boš videla! Ta čas pa uživaj 100 na uro :kuza: da se boš potem lahko bolj posvečala svojemu :duda:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 21:34:07
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo: za dobre novice :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 21:52:56
|
|
|
|
pika74
|
diamantka - jst sm bla tud dons pr Drobniču:love::love:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 21:53:17
|
|
|
|
Nyah*
|
Vauuuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ful dobre novice, sedaj pa samo odklop in veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:! Kmalu bos :nosecka:! Zate :rozica::rozica::rozica: LP NYah:metulj:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 6.4.2005 22:03:28
|
|
|
|
cmokec
|
Zdej veš, da je vse v redu. Sprosti se in pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, morda prideš maja na pregled kot :nosecka:. :miska::miska::miska: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 7.4.2005 7:22:19
|
|
|
|
Bety
|
Čestitam za dobre novice...še hormonske teste daj... in ti so zagotovo v redu... pa SREČNO naprej :sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica:
|
|
|
|
vesela in žalostna hkrati! 7.4.2005 7:36:45
|
|
|
|
Sandra78
|
Ej, Diamantka, ti se maš pa res lahko DIAMANTNO!:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:To so pa res lepe novičke. Zdaj pa možgančke na off, pa ne se več obremenjevat, ker je dokazano, da je z vama vse OK.Prav?;) pa,pa :rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kje kupujete igračeksenija12Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (
32%)
otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (
54%)
majhnih specializiranih prodajalnah (
3%)
preko spleta (
3%)
drugo (
9%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!