Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 3.12.2008 13:51:14
|
|
|
|
poli*
|
vsako leto mamo enake težave
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 3.12.2008 13:53:49
|
|
|
|
Volga
|
Važno, da smo zdravi, pa da imamo za sproti.
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 3.12.2008 14:04:09
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Važno, da smo zdravi, pa da imamo za sproti.
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 3.12.2008 16:32:27
|
|
|
|
t5t6
|
Jaz sem lani to sestavila in jo obrezala v obliki smrečice potem pa nalepla na voščilnice, otroka pa sta z bleščicami premazala PA JE SPET PRIŠEL MED NAS TA PRELEPI ZIMSKI ČAS, Z NJIM BOŽIČEK IN DEDEK MRAZ. MI SMO SMREKICO NAREDILI IN OBA MOŽA PROSILI, MALO SREČE IN DENARJA TER OBILO, OBILO ZDRAVJA. ZDAJ SMO VSA DRUŽINA ZBRANA, TADEJ IN TILEN STA ZELO RAZIGRANA, IN VSI SKUPAJ VAM ŽELIMO, DA NOVO LETO VAM PRINESE RES VELIKO, VELIKO SREČE.
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 3.12.2008 16:33:20
|
|
|
|
t5t6
|
Ko sem kopira ni prišlo tako kot bi moglo, če verz centriraš na sredino strani pride v obliki smrečice.
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 3.12.2008 16:36:45
|
|
|
|
Felicita
|
jest sm lani pisala tole pesmico (avtor je Luka Vasle) Ve le malokdo, zakaj, a tak pač ta je običaj, da dobre želje se izreka, ko staro leto se izteka. Izpolni naj se moja želja: srce naj polno bo veselja! Čeprav kdaj kakšna stvar te zvija, naj leto to bo poezija. Želim ti zdravja in uspeha, pot do njih te naj ne upeha, nihče naj te za nos ne vleče, pod noge pa polen ne meče.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 3.12.2008 16:37:53 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 4.12.2008 21:55:02
|
|
|
|
silvestra
|
Oj tudi jaz bi rabila kakšen vez v nemščini, srbskem in hrvaškem jeziku. Prosim, za pomoč,....
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 5.12.2008 19:50:24
|
|
|
|
anaj22
|
http://www.estihovi.com/
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 6.12.2008 10:06:02
|
|
|
|
mala zirafa
|
Pozna katera kakšen verz v otroškem stilu?V smislu da otrok vošči?
|
|
|
|
RE: verz za novoletno voščilnico 12.12.2008 11:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sempa tega lani uporabila. Je pa najden na RR. Vsako leto tu gor dobim kaj lepega. Hvala vam vsem, da to delite z nami. Naša žlahta je bila čist navdušena nad preprostim besedilom, pa na čajček so se povabili Smrečico smo okrasili lačne ptice nahranili, sneg počistili s poti da bi lažje k nam prišli. Lučke vabijo že z vrta vrata so stežaj odprta. Pridite,lahko že zdaj-na klepet in lipov čaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?