Katrin
|
Ob tvojem okroglem jubileju Ti iskreno čestitamo in voščimo še na mnoga leta. Za tvoj rojstni dan, ko stiskam ti dlan, moja je iskrena želja, mnogo zdravja in veselja. Kratko moje je voščilo, saMo, da bi se izpolnilo. Brez težave, brez trpljenja dnevi tvojega življenja naj potekajo lepo- tudi zaMe sreča bo! Želim ti, da bi našla delo, prijatelje, priložnosti in ljubezen, po kateri hrepeniš. Na prihodnost glej z upanjem in pogumom, z navdušenjem, energijo in radostjo. Z vsem tem si zgradi življenje, ki ga bo vredno živeti. Želim ti, da bi s teboj bil vedno kdo, s komer lahko deliš prav vse in da bi vsaj kdaj bila priložnost, da si privoščiš, kar si želiš, in ne le tisto, kar potrebuješ. Vse najboljše za rojstni dan! Leta pridejo in grejo,nič ne obstoji v življenju, zato svoj čas izpolni, v zdravju, sreči in veselju. Ker danes praznuješ rojstni dan, naj sreča k tebi se poda, naj izpolni vse želje tvojega srca, naj v srcu prijateljstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti! Temna noč se je skrila, je napočil beli dan, svetla zarja pa oznanja, da imaš ROJSTNI DAN. Vse najboljše! Upam, da sem kaj pomagala. lp, katrin Eviii, ideja ni slaba! Zanimiva! Je za probat!