|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   verjetno spet nič
26.10.2005 12:45:59   
bubica 10
Živjo!
Danes zjutraj sem delala test pa je bil user posted image . Sicer je to dva dni pred nepričakovanouser posted image  ampak nisem zdržala. Drugače mi  pa zdaj že dva dni skos nekaj hoče bit slabo, polno sline imam v ustih in malo se mi vrti tu in tam. Z dragim že šest mesecev delava nauser posted image  pa še vedno nič. Ta psiha pa tudi ubija. Ja bo treba v nove boje in upam da bo naslednji mesec več sreče.
Lep dan želim vsemuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: verjetno spet nič
26.10.2005 12:54:45   
ona78

tudi jaz je ne pričakujem čez 2 dni, sam testa si pa ne upam naredit (čeprav sem ga kupla), ker bo itak spetuser posted image  user posted image user posted image .
Jaz nimam nobenih takih posebnih znakov, razen zbadanja v spodnjem delu trebuha, kar je znak prihajajoče user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu bubica 10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2005 16:02:58   
DEJANA
Punce, nikar obopat, saj bo! Tudi jaz sem bila dolgo na forumu, ki je poln pričakovanj in hkrati razočaranja ob neg. testu. Če bi rekla, da lahko človek pozabi na psiho, bi se zlagala...pa je vseeno ratalo in tudi vam bo!!!user posted image

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2005 18:19:18   
yennika
Midva z mojim delava nauser posted image  dva meseca. Pa ni blo nč, kljub temu da sva v času O bila kar pridna.
Ta mesec pa sem se vzela v roke. Če bo, bom najsrečnejša na svetu, če pa ne, pa tudi prav. Bo pa mogoče drugo leto bolje. Bom pisala Božičku!:)
Tako pač je, mogoče pa mi še ni namenjeno. Ja,ja, mati narava!

LP

(odgovor članu bubica 10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 1:08:00   
KODA
Ne obupat.Midva sva se tri leta matrala za prvouser posted image .Nato sem pa hitro imela še enega(2 leti razlike).Pa v taprvo je ratal

Za vsakim dežjem,posije sonce!

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?