miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4 mi smo bili na bioresonanci, enkrat in nam je povedala da je hčerka občutljiva na sladkor in mleko, pa so me zdej takoj domači napadli, kao a ti temu verjameš... Zato sem vas vprašala kako vi gledate na druge metode zdravljenja. Bioresonanca je alternativna metoda zdravljenja v Sloveniji. V Nemčiji in Švici (in verjetno še kje v Evropi) je ta metoda del uradne medicine, ki le-to odlično dopolnjuje. Bioresonanca odkrije marsikaj, česar uradna medicina s svojimi standardnimi postopki ne more. In bo še nekaj časa tako, ker je naša medicina kot paradni konj, ki vidi samo naprej, pa še to se vedno obrača nazaj. Največja težava pa je, da se več smeri medicine nočejo, ne znajo, nimajo interesa povezovati se. Vemo npr., da so pljuča in koža v neposredno povezana, ampak alergolog te nikoli ne bi poslal na preglede še k pulmologu oz. na kliniko za pljučne bolezni. Upam, da si razumela, kaj hočem povedati. Bioresonanca pa te zadržanosti nima in bo v nedogled povezovala točke, samo da bo našla vzrok težave, problema, bolezni. Če ti osebno meniš, da je zate in tvoje bližnje ta metoda (ali pa katera druga) rešitev, oprijemljiva biljka, upanje, potem se je posluži in se ne oziraj na druge. Tako sem storila jaz in čakam dan, ko bom lahko vsem povedala, da sem zdrava in da me ni ozdravila uradna medicina. Je pa zdravljenje, sploh če gre za kožo, lahko zelo dolgotrajno. Jaz hodim na terapije vsak teden, že 3 mesece in še nekaj časa bo to stalnica v mojem življenju.