Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vem,da smo o tečk rdečki že tolk pisale...... 3.7.2005 18:29:20
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj Naja! Ja jaz sem tudi opazila, da so moje M bistveno šibkejše kot takrat, ko sem jemala KT. Saj tudi takrat nisem imela ne vem kako močne, ampak zdaj so res take bolj čudne. Tudi pri meni je prvi dan kao srednje močna, drugi dan močna, potem pa naslednji dan je že skorajda ni. Za vgnezditveno krvavitev pa ti žal ne morem podati odgovora, ker je še ni bilo. Mislim pa, da punce pišejo, da traja nekje 1 dan. Lp, Anitka
|
|
|
|
vem,da smo o tečk rdečki že tolk pisale...... 3.7.2005 18:39:30
|
|
|
|
pot
|
ojla, za vgnezditveno krvavitev sicer nevem kako izgleda, zal:zmeden:. Ampak, ali so ti morda pri G ali pri tvojem osebnem zdravniku ze kdaj rekli za hormonske motnje? ce ti je G rekla, da je 2dni vredu, si reci samo super, kaj pa pri meni, ki se pocasi zliva cel teden ( ali do 10dni!), pa nisem edina! Jaz sem Diane-35 nehala jemati pred odbrima mesecema in prva ˝prava˝ M po njih se je vlekla kar enih 20dni ( je bla, pa spet zginila pa spet prisla...). Mi je pa se 1 prijateljica rekla, da je pri njej tudi dolgo trajalo, da je minila ta prva prava, da se ji kar ni hotla ustavit, pri teebi pa je zdaj pac samo 2dni. Probaj še pri osebnem zdravniku ali pa nazaj h G in jo vprasaj, ce je mozno, da je prislo do hormonskih motenj ali vsaj kako izgledajo, da se pripravis oz. popravis in potem veselo na delo 9nebesa. pa..zivci so menda naravna kontracepcija. no... mej se :muca:
|
|
|
|
vem,da smo o tečk rdečki že tolk pisale...... 4.7.2005 7:49:56
|
|
|
|
emaa
|
moje M so po lanskem ss trajale samo dva dni, prvi dan neka srednja švoh žalost, drugi dan je zvečer že ni blo več. Zdaj po laparo, pa je taka kot je bila včasih (vseeno malo šibkejša), količinsko traja pa tudi 4-5 dni. Jaz zase vem, da imam nizke hormone, pa da svojih O nimam.
|
|
|
| Stran: [1] |
NegadejziKaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)olje (
48%)
mleko (
23%)
krema (
19%)
drugo (kaj?) (
9%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!