|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vem,da smo o tečk rdečki že tolk pisale......
3.7.2005 18:12:47   
naja78
pa me vendarle zanima vaše mnenje punce.

men se zdi da če traja :hudicek: samo 2 dni da to ni glih ok.čeprav pravjo G da je vse od 2-8 dni OK.:zmeden:res ne vem.

tudi moj G pravi,da naj bi bilo to normalno.no,ko bi vsaj blo.in to je od takrat ko sem pred 3,5 leti nehala jest diane 35.ima še katera tak filing???!!!
prvi dan gospe prevzvišene:hudicek: je srednje močen( se mi glih ne uliva ampak tko-tko :srednje)drug dan pa že pojenja in je vse že rjavkasto in potem čez noč mine!
je to normalno??????

pa še neki:joškice mi zdaj po :hudicek:sploh niso splahtele,so še polne,ampak neboleče......ne ne brez skrbi niti pomislila nisem na test!!!bila je :hudicek:
pomoje mam pravo zmedo v jajcih.:)-:)-:)-

pa še to.ne mislim za moj primer,ampak naj katera opiše točno kako zgleda vgnezditvena krvavitev(rjavo,belo ali rdeče:::).in koliko časa je pri vsaki trajalo vse skup.

hvala in mejte se.upam da v seznamu nečakajočih ne capljate za mano!!!:miska::miska::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.7.2005 18:29:20   
Anitka
Hoj Naja! Ja jaz sem tudi opazila, da so moje M bistveno šibkejše kot takrat, ko sem jemala KT. Saj tudi takrat nisem imela ne vem kako močne, ampak zdaj so res take bolj čudne. Tudi pri meni je prvi dan kao srednje močna, drugi dan močna, potem pa naslednji dan je že skorajda ni.

Za vgnezditveno krvavitev pa ti žal ne morem podati odgovora, ker je še ni bilo. Mislim pa, da punce pišejo, da traja nekje 1 dan.

Lp,

Anitka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2005 18:39:30   
pot
ojla,
za vgnezditveno krvavitev sicer nevem kako izgleda, zal:zmeden:.
Ampak, ali so ti morda pri G ali pri tvojem osebnem zdravniku ze kdaj rekli za hormonske motnje?
ce ti je G rekla, da je 2dni vredu, si reci samo super, kaj pa pri meni, ki se pocasi zliva cel teden ( ali do 10dni!), pa nisem edina! Jaz sem Diane-35 nehala jemati pred odbrima mesecema in prva ˝prava˝ M po njih se je vlekla kar enih 20dni ( je bla, pa spet zginila pa spet prisla...). Mi je pa se 1 prijateljica rekla, da je pri njej tudi dolgo trajalo, da je minila ta prva prava, da se ji kar ni hotla ustavit, pri teebi pa je zdaj pac samo 2dni.
Probaj še pri osebnem zdravniku ali pa nazaj h G in jo vprasaj, ce je mozno, da je prislo do hormonskih motenj ali vsaj kako izgledajo, da se pripravis oz. popravis in potem veselo na delo 9nebesa.
pa..zivci so menda naravna kontracepcija.
no...
mej se :muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2005 7:49:56   
emaa
moje M so po lanskem ss trajale samo dva dni, prvi dan neka srednja švoh žalost, drugi dan je zvečer že ni blo več. Zdaj po laparo, pa je taka kot je bila včasih (vseeno malo šibkejša), količinsko traja pa tudi 4-5 dni. Jaz zase vem, da imam nizke hormone, pa da svojih O nimam.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2005 9:03:10   
naja78
ok punce vem da nisem sama.

moji hormoni so še v mejah normale.25.7. pa dobim napotnico za laparo in histero.in seveda pogovor z G.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Nega
dejzi

Kaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)

olje (48%)

mleko (23%)

krema (19%)

drugo (kaj?) (9%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!