Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 11.5.2010 19:33:49
|
|
|
|
Ribica **
|
Meni se zdijo te omejitve bonov ful butaste. Ok, po dveh letih po preteku je najbrz res malo drugace, ampak sicer mi je pa butasto. Vcasih pac tudi v pol leta ne najdes nic primernega v tisti trgovini, ali ne najdes casa za neko storitev ..
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 11.5.2010 19:58:17
|
|
|
|
rija
|
meni vsi ti hudičevi boni vedno potečejo.... je pa hecno....kot da bi evro po dveh letih več ne bil veljaven
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 11.5.2010 20:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A slučajno katera ve, koliko časa veljajo Mercatorjevi cekinčki ... ker tut ni nobenega datuma gor.
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 11.5.2010 21:53:13
|
|
|
|
nena77
|
Sem delala z darilnmi boni, pa smo imeli omejene na 1 leto veljavnosti, no stranka je po enem letu šla na zvezo potrošnikov, kjer so ji rekli da darilni boni ne smejo biti omejeni, saj 20€ je vedno 20€, samo dane sverjetno sam dobiš manj kot bi leto nazaj, no in potem smo začeli vse bone sprejemat, saj nam je inšpekcija stala za vratom, in tudi sama sem že zagrozila da to ni veljavno v eni trgovinio in so mi ga kar sprejeli
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 11.5.2010 22:09:12
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika A slučajno katera ve, koliko časa veljajo Mercatorjevi cekinčki ... ker tut ni nobenega datuma gor. ne vem, kaj so Mercatorjevi cekinčki, ampak če bon kupim z denarjem, pričakujem, da nima omejenega roka. vse bone, ki jih izdajajo firme kot nek bonus za pri njih opravljene nakupe, tu pa se strinjam, da so neki roki za porabo le-teh....
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 12.5.2010 0:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam, da je čudna tale z omejitvijo roka ... ker sem dobila bon za fitnes v vrednosti 100€ (le kaj je mislil, tisti ki mi ga je kupil) no in sem za par mesecev nanj pozabila, potem sem ga pa pri čiščenju pisalne mize spet našla in prišla na idejo, če bi šli pa z mami mogoče tja v savno ... no pa sem pogledala na bon in gor datum veljavnosti do en teden nazaj ... tako da ja v parih mesecih je bon "potekel" ... jaz sem se obrisala pod nosom zza 100€, v fitnesu so pa mini košček papirja po rekordni ceni prodali
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 13.5.2010 14:21:54
|
|
|
|
livia
|
Jaz sem imela bone za City Park in Atlantis in v obeh primerih so mi potekli in v obeh primerih so mi jih brez problema podaljšali. Dobra volja stranke.
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 13.5.2010 18:44:44
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Se strinjam, da je čudna tale z omejitvijo roka ... ker sem dobila bon za fitnes v vrednosti 100€ (le kaj je mislil, tisti ki mi ga je kupil) no in sem za par mesecev nanj pozabila, potem sem ga pa pri čiščenju pisalne mize spet našla in prišla na idejo, če bi šli pa z mami mogoče tja v savno ... no pa sem pogledala na bon in gor datum veljavnosti do en teden nazaj ... tako da ja v parih mesecih je bon "potekel" ... jaz sem se obrisala pod nosom zza 100€, v fitnesu so pa mini košček papirja po rekordni ceni prodali Jaz bi pa sgurno šla tja in se probala zmeniti in malo težila.Moja kolegica je ravno te dni za pretečene bone morala doplačati 5 eur in jih je koristila. Jaz pa vse bone koristim
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 13.5.2010 19:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Jaz pa vse bone koristim jaz tut, če so za kaj pametnega ... za fitnes so mi pa kar neki ...
|
|
|
|
RE: veljavnost darilnega bona 19.5.2010 0:36:09
|
|
|
|
blustar
|
Meni se tudi zdi, da ne bi smeli imeti rokov. Konec koncev so izvajalci že dobili denar za neko storitev in jo morajo potem pač izvest. Itak se dogaja, da za vrednost bona lahko dajo vse manj (ker je dražje), ne pa obratno. Se pa tudi meni dogaja, dami zastarajo. Ko dobiš, rečeš "fino, bom...", potem pozabiš in privlečeš enkrat ven, ko je že passe. Pri meni so bile sicer manjše vrednosti, ne 100 eur, pa vseeno. Ravno zdaj sem mislila sestri za rojstni dan neki podobnega podarit - pregled pri ayurvedski zdravnici. Pa bom raje še mal premislila
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?