|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost trebuha
8.7.2008 21:38:34   
Anonimen
Zanima me, če ste imele velke trebuhe pa je bil pol tud otrok velik a to ni odvisno od tega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost trebuha
8.7.2008 21:44:33   
PikicaStonoga
Naj ne bi bilo odvisno od tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 21:47:42   
Naja31
Ja, ogromen trebuh, ogromen otrok (4915 gr).
V prvo malo manj velik trebuh in malo manj velik otrok (3850 gr).

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 22:32:53   
frutka_
Jaz sem imela majhen trebuh in velikega otroka.
Ne, velikost tvojega trebuha ni merilo za velikega otroka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 22:43:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ja, ogromen trebuh, ogromen otrok (4915 gr).
V prvo malo manj velik trebuh in malo manj velik otrok (3850 gr).

Glb? Svaka čast!!!user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 0:35:49   
Annny
Jaz sem imela prvič majhen trebuh in je bila hči ob porodu težka ca 3500 g.Tudi zdaj v drugo imam pri 6 mesecih tako majhen trebuh, da če oblečem kakšno bolj ohlapno majčko, marsikdo niti ne opazi, da sem nosečauser posted image Očitno je to odvisno od konstrukcije..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 8:13:24   
lelčy
Jaz sem imela velik trebuh, hči pa je tehtala 3450 g.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 10:34:59   
frutka_
Spomnila sem se, da ko sem v prvi nosečnosti zaradi težav ležala v porodnišnici je poleg mene bila ena mamica, ki je imela tako ogromen trebuh, da ji CTG-ja niso dobili okoli pasuuser posted image . Vsi smo mislili kako veliki otrok se bo rodil, nazadnje pa je rodila na rok deklico niti 3kile težko.user posted image

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2008 11:03:19   
nananaja
moja sestra je imela v prvo precej  večji trebuh kot jaz pa je rodila pol kilograma lažjega otroka od moje hčerke, v drugo pa pri enakem trebuhu pol kg težjega.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2008 13:03:34   
urši*
V prvo nisem imela tako velikega trebuha, rodila sem sina težkega 2510g. Zdaj pa imama kar velik trebuh, koliko bo dete tehtalo na koncu bomo pa kmalu videli!

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2008 13:41:38   
Naja30
Pri meni tudi drži velik trebuh - velik otrok!user posted image  Na koncu me je res bil sam trebuh!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2008 14:45:36   
anamari
živjo pišem vam prvič sem v 16 tednu in imam že kar velik trebuh,tudi pri prvi dveh nosečnostih sem imela velik trebuh pa je imela starejša hčerka 2950,druga pa 3850 no sedaj bomo pa videli zanima pa me ali se tudi ve hitro rediteuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2008 14:50:35   
Prvosonce
Živjo!

Jaz sem v 19t pa še nimam tako zelo velikega trebuščka. Pri določenih oblačilih se mi sploh še ne pozna. Glede teže pa sem se do sedaj zredila 4kg. Kako pa kaj ostale. Ste se redile enakomerno celo nosečnost, ali je proti koncu teža bolj skokovito naraščala?

Pa še nekaj me zanima, tiste, ki ste imele na začetku bolj majhen trebušček, ali je tak ostal tudi na koncu ali bil na koncu podobno velik kot pri tistih, ki so imele že na začetku večjega?

Hvla in LP

(odgovor članu anamari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2008 21:36:58   
glen
Jjaz sem imela zelo majhen trebuh pa je bila moja pupka zelo velika (57 cm in 4100,)soseda pa je imela ogromen, res ogromen trebuh, pa je bil tamali med tamanjšimi.

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?