|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost trebuha
21.5.2008 8:29:25   
Anonimen
Sem v 10. tednu nosečnosti, pa se mi zdi, da se mi je trebuh kar nekako zmanjšal v zadnjih dveh tednih. Pred dvema oz. enim tednom sem težko zapela kavbojke, zdaj jih normalno. Je to ok?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost trebuha
21.5.2008 8:42:04   
Prvosonce
Živjo!

Ja normalno je. Ker v tem tednu še tko al tko ne gre za "pravi" nosečniški trebuh, ampak napihnjenost itd. Tudi meni (sem v 12t) se enkrat bolj pozna enkrat manj. Kakšen večer sem imela že kar trebušček, zjutraj pa spet nič :)

Sedaj lahko rečem da se malo pozna tudi ko se pogledam zjutraj, ampak opazim samo jaz. Prijateljem še nisva povedala, ker čakava na NS, opazil pa tudi ni nihče. Tudi starši in družini (tem sva pa že povedala) pravijo, da ne bi opazili, če ne bi vedeli :)

Sej po eni strani me kar veseli, da nimam že zdaj trebuha.

Kakšne izkušnje imate pa ostale? Ali so prijatelji hitro opazili? Oziroma kdaj se je pa "že poznalo" tudi za okolico?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 9:44:06   
PikicaStonoga
No, jaz sem v 18. tednu, pa se nisem še nič zredila in tudi pozna se mi še nič. Vse kar mam trebuščka je že od prej hehe;) tako da ... nič se sekirat, prjateljice pravijo, da potem enkrat zraste čez noč! Tud jaz si ga že želim pokazat, pa pravijo da naj še počakam kakšna 2 tedna, potem bo pa naenkrat velik! :) Torej jaz čakam ...na trenušček in na prve brcike! :)

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 9:49:01   
rozica984
Živjo!
Men se je trebuh poznal šele dokaj pozno. Sem šla že čez polovico, da se mi je poznal. Nisem pa glih suhica, tko da se res ni opazil. No pa tudi zdaj nimam ne vem kako velikega, pa imam do poroda še slabe 4 tedne! user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 11:48:12   
ursalara
Seveda je možno meni se je poznal trebuh dobro šele po treh mesecih pa sem bolj suhcane narave!Sem pa imela iste "težavice"kot ti enkrat sem lahko normalo zapela hlače drugič pa ne!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2008 12:45:27   
slovenka
jaz sem tudi bolj drobna, pa se mi vseeno dolgo ni poznalo - potem se je videlo malo, ampak niso ravno opazili - še v 6. mesecu sem morala razlagati, kako je. Zdaj sem pa 36. teden in nihče ne spregleda user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2008 12:45:59   
tejči28
meni se je trebuh tak prav poznal pri 22t in to se mi zdi,da se je zgodilo kar čez noč.
zdaj sem v 24 t in kar pridno raste,čeprav se mi zdi,da sem se v boke tudi razširila.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 13:48:13   
watershine
JST SM V 17 T IN SE MI ŽE POZNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče zato ker sem bol suha pa tut zredila sm se že ua 2 kile user posted image (no zredila sm se zato ker od fanta mami same dobrote prpravla zame user posted image ) sm pa kr prepričana da te 2 kile niso šle v trebuh ker trebuha nisem nikoli imela takega pa sem imela že 5 kil več kot zdaj... tko da je čist taprav trebušček user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.