|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost trebuščka
30.8.2007 9:07:31   
majci198
Nekaj me zanima: a je normalno, da se mi že ob koncu 11. tedna ful pozna trebušček? prej je bil ves natreniran, ker obsedeno telovadim, no sem do trenutka, ko sem izvedela, da sem noseča, potem sem pa malo umirila športanje. hlače že ful težko zapiram oz. me ful vežejo, pa sem imela prej vse vsaj pol cifre večje.
sej vem, da malo pretiravam, samo zanima me, kdaj se je vam kaj začelo poznati. pa, da ne bo pomote - fuuuuul sem vesela user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 9:09:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majci198)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: velikost trebuščka
30.8.2007 9:31:25   
TinkiBinki
Ja, ja, je normalno. Se hitro izboči, ne glede na to, kako je natreniran... user posted image .
Uživaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2007 9:37:32   
Magi*
kakor komu. meni se je v obeh nosečnostih zelo hitro poznal. pa sem tudi imela natrenirane mišice. v drugo še hitreje. zdaj (25t) pa itak zgledam tako, kot bi šla oktobra rodit (in ne decembra). user posted image user posted image

za neraven trebuh tako zgodaj je lahko kriva tudi prebava, ker se takrat notri "vse živo" dogaja.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2007 10:31:56   
Zofy
Meni se je že ful poznalo, v 9. tednu sem komaj hlače zapirala. Pol pa se začela prakticirat, da vsako jutro spijem mix iz: 1 banane, 1 jabolka, 1 breskve + malo mleka in kefirja. Od takrt naprej hodim redno in zelo lepo na wc, zaradi tega sem dobesedno 2 kg lažja in tudi hlače lažje zapiram. Ker glede na to, da je zarodek v 10. tednu majhen (okoli 3 cm) je pol izbočenje trebuha le posledica polenjene prebave. No, tako se meni zdi...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2007 14:09:23   
bina30
Meni se sicer ni poznalo, mi pa ozke kavbojke niso bile več prijetne, ker me je tiščalo pri sedenju.user posted image Odvisno tudi kje leži placenta, pri meni leži spredaj in se mi je začelo poznati tam od 16 tedna naprej (jaz sem opazila že prej, ker sem suha) in imam sedaj v 26 tednu kar lepi trebušček. Kolegici, ki je tako kot jaz v 26 tednu, pa se ne vidi nič, ker je malo bolj široka in placenta leži zadaj (pogovorno, da nosi v križu).
Uživaj v opazovanju tvojega vedno večjega bušijauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2007 21:31:02   
15.7.
Meni se je tudi že zelo hitro poznal, v petem ali šestem tednu.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 9:29:58   
andie
ja tut men se je tak čas že fjst poznal. Pa- hlače naj te v pasu ne tiščijo!!!user posted image No sej vseeno vsaka nosečka je seksi, sam cotke pa ne grejo več iste gor. Kolegica je hotla med nosečnostjo ostat taka, kot prej- suha in je nosla oprijete kavbojke, ki so jo tiščale v pasu. in neke steznike in ne vem kaj še vse. <zej ma pupo okol 5 let staro, ki ma deformirano obliko obraza. Za celo življenje. Le zakaj.....??????? Ampak bla je pa suha med nosečnosjo, uau...!!!!!

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.