|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost tebuščka
23.3.2009 8:53:20   
a982
OJ punce,
eno vprašanjce, mogoče malo neumno, ampak vseeno. Sem v 15 tednu nosečnosti, pa se mi zdi, da je moj trebuh že dobr mesec enako velik oz kot da ne bi skoraj nič zrasel. Kdaj se je vam res poznalom, da ste noseče? Mal mi je samo čudno, ker potem začnem razmišljati da ni kej narobe z otrokm, da ne raste tako kot bi moral? Kakšne so vaše izkušnje? Itak pa vem, da je vsaka nosečnost drugačna.  Hvala in papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost tebuščka
23.3.2009 9:22:42   
bjondi
Najbolj boš pomirjena,če si ga meriš s šiviljskim trakom vsak teden na isti dan,če si tako zaskrblejna glede tega.Tud jaz sem mislila,da je od prejšnjega tedna pa do danes ful zrasu moj trebušček ,pa je meter drugače pokazal ,samo rita je povečala obseguser posted image ...

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2009 11:16:25   
loveforever
v tem času ko si ti še otrok ne raste tako hitro,, hitra rast nastopi okoli 27 tedna, tako da do takrat boš imela bolj mali trebuček, nič se ne oziraj če ima katera večjega, nekatere gredo roditi čisto z malim. lahko da nosiš bolj v križu..... meni ga je sedaj komaj začelo vidno razganjati v 28 tednu.  tako da nio panike, če tudi ti do 25 tedna ne bo nevem koliko zrasel,

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2009 11:53:47   
metuljčica1
Naši dekleti sta obe normalno rastli, pa pri obeh do 5meseca skoraj nihče ni vedel, da sem noseča, ker sem imela tak mali trebušček.No tam pri 7mesecih se mi je pa fajn začelo poznat.V drugi nosečnosti sem imela kar večji trebušček kot prvič, pa mi je vseeno katera rekla, da imam tak mali trebušček.Bo že zrastel ne se sekirat.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2009 11:54:57   
najcom
tudi jaz sem imela podobno, trebušček mi je kar naenkrat zrastel atm okoli 6 meseca, pa še potem sem do konca imela zelo majhen trebušček, na svet pa je prijokal zdrav fantek. Tako,da te do takrat ni potrebno pretirano skrbeti, bol pozorna postaneš tam nekje okoli 7 meseca glede rasti trebuha, do takrat pa uživaj srečno nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2009 11:55:00   
ringa raja
hehe za to se ne sekiraj preveč kaj.jaz sem svojo pupo mela pri 34 tednu tako malo da so me porodišnici vprašale kje mam trebuh da grem rodit.tak da ni panike okoli velikossti,če ti reče zdravnica da je vse ok nimaš biti kaj zaskrbljena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2009 12:45:29   
Lenck
Tu pač ni pravila. Ene imamo zgodaj velik trebušček, ene skoraj do konca nič, normalno pa je vse user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2009 20:17:13   
niwaj
Jaz bi se tudi rada važla z svojim trebuščkom in user posted image , ampak se mi v 20 tednu še nic ne pozna user posted image ... sj bo...Pa zredila se še tudi nisem nicuser posted image user posted image user posted image   hehe 

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2009 8:43:53   
baby blue
sama sem v 15 tednu in se mi že kar pozna v spodnjem delu... je pa čisto odvisno od vsake posameznice 

(odgovor članu niwaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?