|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost punčk pri dveh letih
28.1.2007 11:17:50   
pat
hej!
ker je še nekaj malega ostalo na razprodajah, me zanima, kako velike so vaše punčke pri približno dveh letih - oz. katero velikost oblačil kupujete? bi naše mali user posted image kupila nekaj za naslednjeleto, pa me zanima.
hvala.

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost punčk pri dveh letih
28.1.2007 11:59:25   
BLAŽIKA
Mi bomo februarja stari dve leti in nosimo številke 98-104. Odvisno od modela, ker imamo dolge noge in roke. Štrampelce pa ziher 104-110.

user posted image

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2007 12:00:30   
Maxica
Po moje ti bomo kar vse po vrsti napisale, da je brezveze vnaprej kupovati, ker ne veš, kako bo. Lahko bo v tem letu ful zrastla, lahko bo med manjšimi. Saj bodo tudi drugo leto razprodaje, pa boš za sproti kupila.
Pa vseeno - jaz imam fantka, dve leti in pol starega, ki je sedaj velik 94 cm. Pa mu je kar čez noč postalo vse premajhno, tako da sedaj nosi nekak številke 98. Pri dveh letih naj bi otroci nosili številko 92. Če pa kupiš v H&M, so pa številke večje, pa lahko nosi tudi še 86. Kot rečeno, po moje je brezveze v naprej kupovati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2007 12:06:06   
Lejči
naša user posted image sicer še ni dve leti (21 mesecev), nosi pa št. 86 od h/m ali pa oblačila za dve leti npr. okaidi. po moje tudi težko kupiš za eno leto vnaprej.pa itak ti bo drugo leto tudi kup stvari všeč user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2007 17:28:23   
bobek05
Joj, tega ne delat... Mi smo se že 100x opekli. Sicer imamo fanta, ampak ima obdobja (predvsem poleti), ko raste kot gobica in meni je bilo že večkrat žal, da sem kupila za naslednji letni čas, potem pa je bilo vse premalo.

Sicer pa ima moj sin pri 19m H&m cote št. 92, čevlje pa 25.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2007 20:26:58   
lin
Moja Lin ima sedaj 2,5 pa nosimo vse 98 ali 104(3/4 leta)je pa ful velika.Mal čez meter.
Dosti je pa odvisno tudi od blagovne znamke ,recimo H&M ma velike modele kakšen Okaidi pa ful majhne.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2007 20:35:00   
Anonimen
Mi smo stari 25 mesecev pa nosi nekaj še 92, ostalo pa že kar 98

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 20:01:34   
pat
hvala za odgovore...saj vem, da ni pametno kupovat stvari - sem pa itak bolj ciljala na take "večje" zadeve - kombinezon, plašč, bunda, itd.
hvala.lp, pat

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2007 21:30:53   
doroteja23
Jaz sem to lani naredla. Kupla sem ji full lep plašček za letos pozimi. In glej ga zlomka letos pa ji ni prav. JI je prevelik in zdaj ga sploh nebo nosla. Kupla pa sem ji ga za eno leto. Ker je bla septebra stara leto. PA še ji zdaj ni prav. Tak da zdaj ne kupujem več za naprej.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2007 16:23:33   
kimi
Jaz imama dva otroka in dostikrat kupim vanaprej in kar kupim ponavadi ponositauser posted image . Kupujem pa od h&m in vecinoma nosita tako kot so številke napisane na etiketi in od kdaj do kdaj trajajo. Verjetno pa je res odvisno od otroka jaz zaenkrat s h&m nisem imela problema

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?