Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: velikost obroka pri 10. mesecih 7.6.2009 21:47:29
|
|
|
|
sanelaa
|
hm, mi smo sicer stari 7 m, zjutraj se dojiva, za malico poje 2 dcl sadne kaše, za koislo ene 3 dcl kakšne goste juhe, krompir+ špinača ipd, potem se še enkrat podojiva, zvečer spije pa med 200-300 ml tekočega mlečega grisa.
|
|
|
|
RE: velikost obroka pri 10. mesecih 7.6.2009 21:48:12
|
|
|
|
analucija
|
dva deci al pa mal več je bil obrok
|
|
|
|
RE: velikost obroka pri 10. mesecih 7.6.2009 21:57:06
|
|
|
|
meta21
|
Moj skoraj 9-mesečnik (78 cm, 9800 g) poje zjutraj (160 ml) in zvečer (220ml) mlečne kaše, dopoldne sadje100-200ml (ni navdušen), popoldne jogurt ali skutko za kosilo pa poje zelenjave kolikor je dobi. Tudi polno Tommee Tippee skledico (s kupom) mešane zelenjave je že pojedel. Jaz mislim, da bi nam hitro pokazali, če bi se preveč najedli-moj definitivno s polivanjem, drugače pa z jokom in držanjem za trebušček. Če te pa skrbi, ji daj pa večkrat in manj.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.6.2009 21:58:10 >
|
|
|
|
RE: velikost obroka pri 10. mesecih 15.6.2009 13:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pol k ma otrok neke normalne obroke že (meso, pa krompir, riž, zelenjava itd.) bi nej pojedel recimo kos mesa v velikosti njegove dlani in toliko priloge. sam ne vem pa ne od kdaj naprej kao se tako gleda verjetno ko ima že cel obrok, no, sej isti kriterij velja nekje za odraslega. al pa če si predstavljaš, da ima tek otrok želodec velik nekje približno kot, tenis žogca, kolk gre hrane not
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?