|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velika glava
11.6.2008 16:14:03   
POLAND
naš sine je imel ob rojstvu obseg glave 38cm,sedaj je star 9mesecev in ima obseg 48,5cm.Vsak zdravnik opazi ,da ima veliko glavo,nekateri komentirajo da raste po parametrih,nekateri pa sam momljajo,kaj konkretnega pa noben nič ne reče.Sedaj bi pa prosila mamice otrok,katerih malčki so ob rojstvu imeli podobne mere,da mi napišejo mere ob nadaljnem razvoju.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 16:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu POLAND)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: velika glava
11.6.2008 18:30:33   
byby
Naš je imel ob rojstvu 36,5 sedaj pri 9m pa ima 48.Ni panike.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2008 20:32:22   
barbi007
Mi smo imeli obseg glavice ob rojstvu 39, nato pa vsak mesec več. So v razvojni mu nonstop merili to ubogo glavo, ker naj bi bila prevelika. Morali smo iti tudi na ultrazvok glavice, kjer se pa ni videlo nič posebnega. In potem smo nesli v razvojno zdravnici sliko našega atija, ko je bil majhen in od takrat dalje imamo mir. Naš ati
namreč precej veliko glavo, pa je vseeno čisto normalen.user posted image
Tako da brez panike!

(odgovor članu byby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2008 21:09:10   
Jančika_
Naš drugi je imel ob rojstvu obseg 37,5cm in so mu naredili UZ, za vsak slučaj, da so preverili, če ni slučajno vodenoglav. Med postopkom pa me gleda pediatrinja in pravi, aja, saj vidim, da ima mali glavo po mamiuser posted image user posted image user posted image . Tako da mi v odpustnici iz porodnišnice piše, da ima veliko glavo po mami in da je vse b.p.user posted image . Zdaj je star dve leti in ima na pogled še vedno kar veliko glavo (po merah na zgornji meji, a še v mejah normale), pa cel je bolj nasajen, konkreten in močan.

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 21:37:27   
Roberta69
Moj user posted image je imel ob rojstvu premer 36,5 in komentar je bil, bravo, da sem rodila brez šivanja in raztrganin. Na prvi posvetovanici pri enem mesecu je imel 40, drugo imamo pa šele čez dva tedna. Je pa pikec krasen in je glavica sorazmerna s telesom. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 22:46:28   
Duškica
Naš je imel ob rojstvu 35 cm (drugače je bil velik dojenček 4.000g in 53cm), zdaj pri skoraj 9. mesecih ima 44cm  (teža 9.760g in 73,5 cm). Je pa rekel P, da ima manjšo glavico.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 23:06:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbi007)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2008 23:18:49   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: barbi007

Mi smo imeli obseg glavice ob rojstvu 39, nato pa vsak mesec več. So v razvojni mu nonstop merili to ubogo glavo, ker naj bi bila prevelika. Morali smo iti tudi na ultrazvok glavice, kjer se pa ni videlo nič posebnega. In potem smo nesli v razvojno zdravnici sliko našega atija, ko je bil majhen in od takrat dalje imamo mir. Naš ati
namreč precej veliko glavo, pa je vseeno čisto normalen.user posted image
Tako da brez panike!

hehe, pri nas je bla glavica tud 39cm ob rojstvu, pa ni noben nikol nc komentiral, ker je babica vidla ocita in kasneje tud P in ocitno je blo to dovolj user posted image  moj ma namrec reeees velko glavo, npr. v vojski je bil edini, ki je z odpeto celado okol hodil - preprosto je ni mogel zapeti! user posted image user posted image user posted image  in ze G je po ultrazvokih vidla, da bo mali glavonja (sm gledala v porodniski, kako so mere glavice vedno na zg. meji - sm se ze sekirala okol tega!) - ampak ker je tud ona vidla ocita, je dala mir! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 12:42:12   
POLAND
hvala vsem,ste me kar pomirile.Saj jaz tud vsem pravim,da ima naš ati veliko glavo pa tudi hčerka ima kar veliko pa nekateri pol razumejo drugi pa še kar sitnarijo.Spoh včeraj se je ortoped v Ljubljani spet kar v glavo zabubil,da se spet sekiram,ko imamo že drugih težav dovolj.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?