|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velika familja?
12.4.2007 12:05:50   
popi
Danes mi je nekdo omenil,da ima veliko familjo.Pri nas so 4 strici in 3 tete.In se potem nabere veliko sestričen in bratrancev.Kako je pa pri vas ?Kako oz.koliko se družite?se vsi sploh poznate?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velika familja?
12.4.2007 12:24:58   
Anonimen
Jaz imam zelo veliko družino po mamini strani. Po očetovi imam strica in tri bratrance in sestrično ter 5 malih bratrancev/sestričen - se ne družimo.
Po mamini strani pa 3 strice in 2 teti ter 5 sestričen in 6 bratrancev. Se občasno družimo. Pet stricev in tet je že pokojnih(skupaj z očetove in mamine strani).

(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2007 13:18:40   
srki
Nismo glih velika familija, po mamini strani so 4 otroci, po očetovi trije. Poznam vse, tudi vidimo se dokaj pogosto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2007 13:21:46   
srki
Mogoče nisem dovolj jasno napisala: po mamimi strani imam eno teto in dva strica, imam  3 bratrance, 3 sestrične,

Po očetovi strani dva brata, žal že eden pokojni, imam pa tri bratrance po njegovi strani.

Se dokaj pogosto vidimo. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2007 16:47:44   
Anonimen
Ja, jest mam veliko familijo.
Po očetovi strani sta še 2 brata in 2 sestri, skupno imajo 9 otrok.
Po mamini strani je 1 brat in 4 sestre, skupno imajo 7 otrok.

Skupno imam 16 bratrancev oz. sestričen.In ja, se poznamo s celo žlahto, tud 2 rodova naprej in 2 nazaj.user posted image  Nas je res  Velikooooo.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2007 14:29:11   
kaycha
jaz imam pa ozjo familijo velko, sirse zlahte pa od nikjeruser posted image  mam 3 sestre in 2 brata pa se te se sploh nikakor nocejo mnoziti naprej, tako da imam samo enega necaka, ampak ga vidim skoraj usak dan, mi je isto kot tamali bratec, ker tudi razlike med nama ni velike. po ocetovi strani eno teto, ki je se nisem videla nikoli pa ma ona 2 sinova- nisem tudi videla ze 10 let, tako da tudi tocno ne vem kako je z otroki pri njima, nic ne sporocita. vem da ma en dve hcerki. po mamini strani pa strica, eno sestricno, enega bratranca. vidim jih bolj pogosto kot tiste po ocetovi strani, kljub temi da teli zivijo v Frankfurtuuser posted image
ampak sej imam cist dost telih domacih, ne rabim se unihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 12:15:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2007 11:10:49   
ur+sa
pri nas nas je pa veliko... po mamici: 2x stric + žene, 1x teta + mož
po atiju: 1x stric + punca
1x teta + mož,
skor vsi/razen 1. imajo po dva otroka, in teli otroci že svoje otroke, ne vsi 4x.

tko da se nas kr nabere...user posted image user posted image

družinski prazniki so obvezniuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 12:25:42   
tanikaa
Mi smo pa mikro familija user posted image  Ati je edinec, mama ma enega brata, ki ma 3 otroke. Amen. user posted image  Jaz pa mam samo eno sestro, ki ma samo prikolico, naraščaja pa ne bo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2007 17:04:29   
Pi-kica 1
Jaz imam pa veliko družino. Po očetovi strani je bilo sedem živih otrok, imela sem torej dve teti in štiri strice in enajst bratrancev oz. sestričen. Po mamini strani pa je bilo pet otrok, torej dve teti in dva strica, pa kar petnajst bratrancev oz. sestričen. Skupaj imam šestindvajset bratrancev in sestričen. Poznam vse, videvamo se pa bolj poredko, odkar smo odrasli. Nekateri izmed njih so že dedki in babice.user posted image Razpon v letih je namreč od trideset do šestdeset let.
Tudi jaz imam dve sestri, dva nečaka in nečakinjo. Pri najmlajši sestri pa še čakam, da bo kajuser posted image .

Sta pa ravno v nedeljo moja starša praznovala sedemdeseti rojstni dan. Bilo je šestdeset ljudi, pa marsikdo žal ni mogel priti. 

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 18.4.2007 17:06:48 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2007 22:52:33   
Peli
Zlo odvisn kaj si šteješ za "familijo". Mam 1 sestro - samsko, eno pravo teto k ma 6 otrok - s katerimi se komaj poznamo (na videz), eno polteto k ma 4 otroke- s katerimi se dobivamo na kakšnih praznovanjih ali za praznike...
Mož ima sestro z 2 otrokoma, s katerim nimamo stikov, ma 4 tete; dva bratranca, eden ma 1, en 2 otroka, s katerimi se kar družimo, pa še3 bratrancae in 2 sestrični s katerimi nimamo posebnih stikov.
No kadar mamo rojstne dneve se nas kar nekaj skupej naklat...

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2007 11:37:54   
romy
jaz pa imam (po mamini in očetovi strani):

- 6 tet
- 1 strica
- 6 sestričen
- 6 bratrancev
- nobene sestre ali brata
- malih sestričen/bratrancev pa ne bom štela user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2007 11:48:49   
Teni_
Po moji strani je familija mala. Babica, deda, stric, teta, bratranec in sestrična po mamini strani, babica in stric po očetovi. Moj ima pa ogromno družino. Sploh ne znam vseh preštet. V glavnem v osnovi ima njegov oče 7 bratov in eno sestro, mama pa dve sestri in enega brata. Koliko je bratrancev in sestričen se mi ne da štet, jih je pa več kot 15., ker imajo vsi vsaj dva otroka.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2007 11:57:07   
sneška_
Z mojo familijo lahko naredim izvoz.
Moj oči je 10 otrok  pa pri mami so 4 tete.Dedek s strani očeta ni imel kaj za delat pa je samo otroke delal.  Jaz sama jih ne znam prešteti kaj pa da pričakujem od mojega moža.Ne pozna skoraj ni polovico od mojih sorodnikov. 

Najdojenček

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2007 10:08:53   
Tiki
Nas je tudi kar dosti in imam:

- 1 brata, 2 nečaka in 2 nečakinji
- 14 tet in stricev (10 po mamini strani, 4 po očetovi)
- 28 sestričen in bratrancev, večina imamo že otroke - skupaj 34

Napisala sem samo še živeče.

Poznam vse. Z nekaterimi se videvamo vsak dan, z drugimi vsake toliko, s tretjimi recimo 1x na leto ali manj.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.4.2007 10:37:57   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mi smo pa mikro familija user posted image  Ati je edinec, mama ma enega brata, ki ma 3 otroke. Amen. user posted image   

Čisto enako. Samo da imaš ti eno sestro, jaz pa enega brata, ki ima enega otroka, ki ga žal skoraj nič ne vidim, niti on mojih otrok. Tudi ostale "širše" familije nisem videla že nekaj let, ker ne želijo ohranjati stikov. Ma kaj češ, ne rastejo vedno vsi frendi v familiji. Sem se sprijaznila z dejstvom.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2007 22:29:08   
Maxica
Nas je ogromno. Pri mami je bilo sedem otrok, pri očetu pet. En stric ima potem šest otrok, dve teti po tri, ostali po dva otroka, kar pomeni, da imam ohoho bratrancev in sestričen in tudi ti so pridni pri povečevanju natalitete.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.4.2007 22:34:44   
Anonimen
Mala ..

Mami in oci vsak svojo sestro, ti dve pa 2 otroka. Jaz imam se dve sestri.

Tako da imam dve teti, enega strica, enega bivsega strica user posted image , tri bratrance in eno sestricno.

Pri starsih starsih jih je bilo pa vec ..

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?