|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velika žalost
9.1.2007 12:22:14   
piia
Ja, tudi mene je doletelo.... Jutri me čaka UPN v 18. tednu nosečnosti, ker ima moja pikica kromosomsko napako (Edwardsov sindrom), ki je praktično nezdružljiv z življenjem user posted image . Žalost in bolečina sta ogromni... Kako težka je bila odločitev za prekinitev nosečnosti... Najbolj pa se bojim jutrišnjega dne, ker bo žalost še večja in še bolj neznosna... V bistvu niti ne vem točno, kako UPN poteka oziroma koliko časa traja? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velika žalost
9.1.2007 12:23:25   
total
user posted image user posted image user posted image  žal mi je za tvojo pikico,ampak je tako bolje,upanje še vedno ostane,drži se.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2007 12:31:14   
rija
Žal mi je za tvojo pikico user posted image

Mislim, da bi se sama odločila enako kot ti.....če ti je kaj v tolažbo.....

...vox populi...

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 12:34:38   
nina166
Tudi meni je žal za tebe in tvojo pikico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...vem da preživljaš hude trenutke. Vendar verjemi, da si se prav odločila. Jaz sem imela zelo bolano sestrico in vem kako je šele to hudo. Jaz bi se odločila enako. Drži se.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2007 12:38:41   
Anonimen
Ob takih dogodkih težko človek najde besede,ki bi malo ublažile bolečino.
Lahko samo rečem,da mi je je hudo,ko slišim takšno žalostno zgodbo.Javi se nam še kaj na forum,ko ti bo težko,saj ćloveku pomaga,če lahko bolečino deli z drugimi.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2007 12:53:14   
Ninica
joooj.....kako žalostno....mi je zelo žal in sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
9.1.2007 13:44:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2007 13:49:57   
cmokec
O, hudo. Sočustvujem s teboj in ti želim vse dobro.

Pred prekinitvijo se pa le poslovi in pobožaj trebušček, čeprav si predstavljam, da te bo trgalo od žalosti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V mislih bom s teboj, user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 14:38:30   
petraz
Zelo mi je žal za user posted image .....  Vendar ne smeš obupati....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2007 15:03:29   
Anonimen
Tako zelo mi je žal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da je bila odločitev težka. Pošiljam ti en topel objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2007 18:17:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2007 18:23:21   
brina_3
user posted image user posted image user posted image user posted image
žal mi jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2007 18:37:29   
Anonimen
Zelo mi je žal zate in za tvojo pikico.user posted image  Želim ti veliko poguma in optimizma!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2007 18:53:16   
nemrak
Žal mi je user posted image .
Te razumem kako ti, ker sem lani konec januarja isto doživljala tudi jaz, vendar že v 20 tednu. Moja user posted image je imela Turnerjev sindrom.
Pri meni je šlo vse zelo hitro, tako da so bile presenečene celo sestre na oddelku. ob 14.30 sem dobila inekcijo. Okoli 19 so se začeli rahli krči, ki pa so se stopnjevali že kar v popadke celo noč. Ko sem ponoči prosila za protibolečinsko inekcijo mi je niso hoteli dati, ker da naj bi bilo prehitro. Ob 4.30 jo le dobim, nakar me sestra nahruli, da sedaj bom pa še dalj čakala, da se bom odprla. NIHČE PA ME NI PRIŠEL POGLEDAT KAJ SE DOGAJA.
Ob 5.30 grem na WC in je moja user posted image  kar padla ven. user posted image Potem pa jo je skoraj kap. Sestro namreč. Da naj bi šlo pri meni vse tako hitro. 15 ur je za njih hitro. user posted image
Na srce ti polagam. Ne se jim pustiti.  Že tako nam je težko, ko se moramo posloviti od naših pikic.
Drži se!
Mislila bom nate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2007 11:10:56   
cmokec
Nisi sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2007 16:04:09   
Luskan
Zelo žalostna zgodba, zelo mi je žal. Drži se danes, upam, da bo kmalu za tabo.

< Sporočilo je popravil Luskan -- 10.1.2007 16:05:13 >

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2007 8:52:17   
smotka lonib
Piia! user posted image user posted image Zelo mi je žal za tvojo user posted image . Tudi jaz bi se tako odločila. Upam, da imaš podporo svojega fanta, ki ti bo stal ob strani. Na katerem pregledu pa so ti ugotovili Edwardsov sindrom?

Lep pozdrav!

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2007 22:05:51   
piia
Je za mano... Bilo je zelo hudo, najhuje je pa vse skupaj, ker te nihče ne pripravi na to, kako hudo je lahko... Moja pikica se je zelo borila in nikakor ni hotela zapustiti mojega telesa... Po 42 urah popadkov se je rodila. V mislih sva se 42 ur poslavljali in se tudi poslovili. Ostala pa je velika praznina in ogromna bolečina. Sedaj imava z možem angelčka, ki je samo najin... Ampak prepričana sem, da se bo njena dušica enkrat vrnila nazaj k nama v objem...  

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.1.2007 12:59:24   
sonchek
Piia, žal mi je da sem tole šele danes prebrala, mogoče bi ti lahko kako pomagala s svojimi izkušnjami...ampak verjetno ne bi pomagalo, vsaka mora iti skozi to po svoje...ja res najhuje je to da čakaš da telo istisne tisto kar ti je bilo najdražje....sploh pa če se poleg svega matraš še tako dolgo...jaz sem se "le" 12ur-...pa se mi to sploh ne zdi človeško...

Lahko ti rečem le Žal mi je da si morala tudi ti skozi to, resnično mi je žal, ker poznam bolečino in vse kar jo spremlja...Lahko ti rečem le to, da počasi zelo počasi pojenja..ampak v srcu ostane za vedno...user posted image user posted image user posted image

Pa srečno

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.1.2007 13:05:35   
Anonimen
Zelo, zelo mi je žal. user posted image  user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.1.2007 13:30:44   
Lusa
Piia želim ti polno moči ,da kmalu spet normalno zaživiš ,ker drugega nam ne preostane.Vedno bolj potrta boš ,dlje časa se boš pobirala in sestavljala.Bolečina je zdaj res močna ,a vedi sčasoma bo milejša ,a pozabljena nikoli.
Jaz te možnosti nisem imela ,da bi splavila ,ker nisem vedela ,da v meni rase punčka z downovim sindromom ,ki je umrla pri 11mesecih junija 2006.Ti pa lahko povem ,da bi zagotovo šla na splav in ji omogočila lep odhod v nebesa brez trpljenja.
Ni zadosti bila ena tragedija,ko sem morala 21.12.2006 na čiščenje v 16t,saj bi naj moji pikici srček odpovedal nekje v 13-14 t.Hvala bogu sem naletela na eno super zdravnico ,ki se je pozanimala na ginekologiji ,če lahko imam anestezijo ,ker si odkrito povedano ne predstavljam tega ,skozi kaj ste morale iti ve pri UPN.
Počasi se pobiram ,a kaj ko me tako boli ,ko vidim srečne ,zadovoljne nosečke in dojenčke.Vendar grem z dvignjeno glavo naprej in vem ,da bo 1x zame srečen dan in tudi ZATE Piia bo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.1.2007 13:51:10   
piia
Lonib.... Indici za Edwardsov sindrom so se pojavili na nuhalni svetlini, saj je moja pikica imela omfalokelo (to je, da se ji ni zaprla trebušna stena), kar kaže na veliko možnost Edwardsovega sindroma... Nato pa cel kup pregledov, biopsija horionskih resic, več kot tri tedne čakanja na rezultate in nato v 20. tednu UPN. Ko sem imela zadnji ultrazvok (pred injekcijo s popadki), pa je zdravnica ugotovila, da omfalokele ni več, da se je trebušna stena sama od sebe zaprla, kar naj bi bilo "veliko čudo"... Ker, če se do 12., 13. tedna ne zapre, naj se tudi kasneje ne bi. So pa bile vidne že druge  spremembe, ki so značilne za ta sindrom (na srčku, centralnem živčnem sistemu,...)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.1.2007 11:12:22   
smotka lonib
Piia! Kar solze so mi pritekleuser posted image user posted image , ko sem prebrala vse tole. Niti predstavljati si ne morem kako je, če moraš pri 20 T roditi user posted image , na katerega vsakauser posted image  nestrpno čaka. Jaz sem imela 3 SS, vendar vse v 7T. Saj je bilo zelo hudo vendar se ne more primerjati s tvojo zgodbo in zgodbo ostalih, ki so doživele isto kot ti.
Želim tebi in ostalim, da bi čimprej okrevala in donosila zdravega user posted image . Tudi ti boš dočakala zdravega user posted image , verjemi, ker jaz ti to želim od srca.

Lep pozdrav!

(odgovor članu piia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.1.2007 12:43:40   
zima07
Žal mi jeuser posted image user posted image , sočustvujem z vamauser posted image user posted image in držim pesti ter verjamem, da vama bo slej ko prej posijalo sonce in bosta dobila svojo pikico... 

Bodita močna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.1.2007 21:40:12   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,žal mi je za vajino user posted image  in tudi za vajino veliko bolečino.Vendar imata angelčka,ki vaju čuva in mu je med oblaki lepo.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?