|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velik otroček-carski rez!?
15.6.2005 15:21:14   
Maša
zanima me ali se velikokrat odločijo za carski rez če gre za relativno velikega otroka glede na velikost in konstrukcijo mamice!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 19:47:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2005 10:50:38   
mojamura
ija prav maš...prav isto se je meni zgodilo

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2005 16:53:38   
Mina1
Ja, pri meni je bilo tako obakrat, nesorazmerje medenice (bokov)in velikega otročka. Pri prvem so me matrali 16 ur in potem naredili CR, drugi pa je bil načrtovani CR iz istega vzroka in tako.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2005 17:26:37   
Aljakop
meni se je zgodilo,ja;)... je bila težka 4140g in velika 57cm pa ni hotela ven:). so najprej poskusili po naravni poti, po 7 urah so obupali:)-, jaz pa tudi:) se ni spustila v porodni kanal, pa tudi odpirala se nisem. je pa ena kolegica isto težkega fantka in samo 1cm ''krajšega'' rodila po naravni poti, brez problemov..tako da, a booooo!! je odvisno od:love:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2005 18:38:46   
Teja N
Jaz sem mojega rodila naravno, pa je bil težek 4330 g in dolg 56 cm.
Brez zapletov in večjih težav, niti rezana nisem bila, samo malo me je od znotraj raztrgal zaradi velike glavice.

Sem imela super babico, ki mi je enkratno pomagala.:bravo:

LP,
Teja:)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?