Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 3.6.2013 20:16:04
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Celjski grad, Velenjsko jezero
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 3.6.2013 20:32:06
|
|
|
|
patrino
|
Velenjski grad z muzejem premogovništva z vstopom v rudnik, rimska nekropola v Šempetru, Šmartinsko jezero z naravnim poučnim parkom, Celje samo kot mesto je tudi zelo zanimivo in veliko ponuja (Cerkve -Sv.Danijel, Jožef...Muzeji- npr. Hermanov brlog.., veliko dobrih restavracij, kavarnic v starem delu, sprehod ob Savinji)...odvisno kaj vas zanima. Jaz sem bolj čudna in grem skoraj povsod, če imam priložnost pogledat mestni "britof" ( moji so se že navadili na mojo morbidnost), razne razvaline, stare hiše, sama mestna središča me ne privlačijo tako zelo.
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 3.6.2013 22:14:46
|
|
|
|
JozicaH
|
Vse zgoraj našteto, ampak ne pozabit v Velenju it na burek ali čevape v Mladost, pa na najboljši sladoled k Lokiju (slaščičarna Ohrid). Pa mogoče je Patrino malo nejasno napisala - Velenjski grad je fantastičen, s kar nekaj razstavami, za deco res super, a muzej premogovništva je na drugi strani Velenja, a prav tako fantastično. Ma za vse to je 4-5 ur premalo, vsaj cel vikend.
|
|
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 4.6.2013 10:24:32
|
|
|
|
astrid1
|
Pa sprehod okrog Škalskega jezera v Velenju. V starem Velenju je tudi muzej mineralov. Pa obvezno k Lokiju na sladoled.
|
|
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 4.6.2013 11:23:43
|
|
|
|
BellaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Velenjski grad z muzejem premogovništva z vstopom v rudnik, rimska nekropola v Šempetru, Šmartinsko jezero z naravnim poučnim parkom, Celje samo kot mesto je tudi zelo zanimivo in veliko ponuja (Cerkve -Sv.Danijel, Jožef...Muzeji- npr. Hermanov brlog.., veliko dobrih restavracij, kavarnic v starem delu, sprehod ob Savinji)...odvisno kaj vas zanima. Jaz sem bolj čudna in grem skoraj povsod, če imam priložnost pogledat mestni "britof" ( moji so se že navadili na mojo morbidnost), razne razvaline, stare hiše, sama mestna središča me ne privlačijo tako zelo. Mestno pokopalisce?? Ja kaj pa delas tam... isces svoje prednike?? :D Predlagala bi se jamo Pekel, v blizini Sempetra...
|
|
|
|
RE: velenje - celje Kaj si ogledati 4.6.2013 17:56:29
|
|
|
|
Colt
|
Nujen ogled aktivnosti na celjskem aeroklubu v Levcu! Zna bet interesantno :)
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?