|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vedno iste slike v albumih - ZAKAJ
24.6.2005 15:43:14   
Anonimen
Torej, zanima me, zakaj dajete vedno iste slike v album, le mogoče malo vrtsni red zamenjate? A zato, da so vedno pri vrhu, ker se sicer pač izgubijo in vaših otročkov več tako zagnano ne gledamo(jo) ali je kje drugje vzrok?

Resnični mi ni logično: drugačen naslov albuma, odpreš, pa že 10 krat videne slike :zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
24.6.2005 15:44:01   
ZARA
A to zdej mene pluvaš??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2005 15:46:04   
Anonimen
Ker jih ne menjamo samo dodajamo...vrstni red pa se tako in tako kar sam zamenja
:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2005 15:47:08   
Urša
Na vrh pride tud, če v že obstoječi album dodaš kakšno slikco.
Zara, kuga si pa spet ušpičla?:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2005 15:48:14   
ZARA
Ja nč,Urša...slike sm dodala 8)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2005 15:50:19   
Anonimen
Ma ne, ne leti na nobeno posebej, na vse skup...vačs se spravm kej pogledat, pol pa vidim, da sem že vse vidla :zmeden: Ah, saj 5res, kaj pa sploh gledam :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2005 15:54:21   
soncece24
Ej, al bina, če smo že pri slikah: a se nisi ti zadnjič hvalila z novim digitalcem, slikic pa še kr ni in ni...uzela jih magla al kaj zaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2005 15:55:32   
Anonimen
Ne dajem fotk na net...ker so vxepovsod psihopati in pedofili :zmeden: Mogoče se ti zdim prf...., ampak sori, tako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2005 15:57:55   
soncece24
No, saj po eni strani te čist razumem, ampak firbec me pa vseeno matra (baba pač). Jaz mam samo rože gor, upam, da mi jih ne bo kdo prišu vkrast na vrt, jaz pa sem pod ključem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2005 16:12:18   
kofetek2010
ah, taka kjut detka fletka je vredna vsake fotke ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2005 17:15:26   
dory
Oh mati moja,nekje so slice videne ze 100x...tvoje zara pa prou rada pogledam,ker jih das gor na vsake kvatre in je tolk bolj lustn pogledat mojo snaho :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2005 20:19:47   
puncica
:)-:)-:)- ja mene tud to moti, a pol ko vidim da je 500 slik noter pa sam 2 nove, zaprem album in grem raj gledat tistga ko jih je noter max. 10. Ja no sej so une na slabšem da ne gledamo njihovih slikic. Zdej že prej pogledam kolk slik je notri. Ja no nekateri pač imajo veselje in čas, da dajajo noter slikce, men se ne da več. Itak večina gleda sam mamice in očke, otroke pa bol malo.:zmeden2: To se vidi po ogledih slik v albumu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 21:11:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2005 21:26:13   
Pupica
al bina ti je že neva6 povedala :zaspan::zaspan::zaspan:

in še zakaj ne odpremo 2 albuma...ker jih imamo že itak preveč

in zakaj potlej dajemo v en in ist album...ker smo gorenjke in šparamo;)

in nimamo vsi samo 10 slikic v albumu a ne puncica;)...ja ker nismo vsi glih

in zakaj zaboga jih sploh še gledaš?;)

Jaz osebno jih dodajam(pa to ne tako da bi prvih 10 zbrisala, pa na nov 10 naložila le za o da bi blo več ogledov, ker mi je to čist mem, ampak sem se tut navadla da mate skoz ene in iste kaj za povedat). Namenjene so tudi mojim prijateljicam ne samo RR-jevkam. Odprem pa le en album na mesec.
Pa sej so tut vedno iste komentatorje na vsaki temi -ZAKAJ? ja briga me zakaj. Jim pa že tko paše.

Evo dons sem pa čiust točn tko povedala kukr si mislim pa dol mn maha, če se zdej vse spravte pa spluvate ampak jaz mam vas pa vseen rada:love::love::love::love::love::love:

LP

Za vse, tiste k mate slike pa tut k jih nimate;)podarjam cel kupček:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 22:07:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2005 22:58:37   
Anonimen
Men se pa sploh ne da več dodajat slik, ker mam smotan filing. Sicer pa kdo bi gledu eno Ribo iz leve, desne, tko pa drgač pa ob postli pa ne vem še kje8):)- Pabi še te dol vrgla k jih mam pa se mi zdi škoda:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2005 12:05:23   
Pupica
:fis: jaz bi te gledala:love::love::love:

Jaz bi vse gledala:love::love::love::love::love:Men je tut ravno zarad tega ta portal zakon:bravo::bravo::bravo::bravo:Čeprav so ga eni hoteli v malo drugačne namene uporabljat a ne:grrr::grrr::grrr:

Pa sej sami sebe brukajo:)-:)-:)-he, he a spet sikam, ta bol da se dol spravim;)No al pa ne:sloncek::sloncek::sloncek:mal še živčke nakravžlam enim in istim;)pol pa res grem...

Tko da :fis: se že veselim tvojih naslednjih slikic. Pa ti bom pol tut povedala na kateri sliki si nartabolš, sej v konči fazi je RR za pomoč a ne? No in ker vem da si najstnica, in ti to veliko pomeni, si bom vzela čas še za tebe prijateljica;)

Love U all:love::love::love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.6.2005 21:25:06   
Anonimen
:bravo:Jaz rada pogledam slikce in me v bistvu nič ne moti, če se doda 1, 2 ali 10. Je pa res, da na nekatere vržem "oko" in ti nekako tako ne sedejo - vedno pa rada pogledam slikce od Pupice, ker kljub temu, da jih je resnično veliko imajo dušo in so nekaj posebnega :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, evo pa Kirina punčka je cortek, ker mi zgleda tak živček...sicer pa so vse lepe....:bravo::bravo::bravo:za albume..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2005 0:31:13   
Anonimen
Ok, pups, bom sam zate eno dala ... ;) Ampak jutr pa pod ključ jasno ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......