Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:44:01
|
|
|
|
ZARA
|
A to zdej mene pluvaš??
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker jih ne menjamo samo dodajamo...vrstni red pa se tako in tako kar sam zamenja :zmeden2:
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:47:08
|
|
|
|
Urša
|
Na vrh pride tud, če v že obstoječi album dodaš kakšno slikco. Zara, kuga si pa spet ušpičla?:)-
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:48:14
|
|
|
|
ZARA
|
Ja nč,Urša...slike sm dodala 8)...
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, ne leti na nobeno posebej, na vse skup...vačs se spravm kej pogledat, pol pa vidim, da sem že vse vidla :zmeden: Ah, saj 5res, kaj pa sploh gledam :zmeden:
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:54:21
|
|
|
|
soncece24
|
Ej, al bina, če smo že pri slikah: a se nisi ti zadnjič hvalila z novim digitalcem, slikic pa še kr ni in ni...uzela jih magla al kaj zaj?
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne dajem fotk na net...ker so vxepovsod psihopati in pedofili :zmeden: Mogoče se ti zdim prf...., ampak sori, tako je.
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 15:57:55
|
|
|
|
soncece24
|
No, saj po eni strani te čist razumem, ampak firbec me pa vseeno matra (baba pač). Jaz mam samo rože gor, upam, da mi jih ne bo kdo prišu vkrast na vrt, jaz pa sem pod ključem...
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 16:12:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
ah, taka kjut detka fletka je vredna vsake fotke ;)
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 17:15:26
|
|
|
|
dory
|
Oh mati moja,nekje so slice videne ze 100x...tvoje zara pa prou rada pogledam,ker jih das gor na vsake kvatre in je tolk bolj lustn pogledat mojo snaho :)
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 20:19:47
|
|
|
|
puncica
|
:)-:)-:)- ja mene tud to moti, a pol ko vidim da je 500 slik noter pa sam 2 nove, zaprem album in grem raj gledat tistga ko jih je noter max. 10. Ja no sej so une na slabšem da ne gledamo njihovih slikic. Zdej že prej pogledam kolk slik je notri. Ja no nekateri pač imajo veselje in čas, da dajajo noter slikce, men se ne da več. Itak večina gleda sam mamice in očke, otroke pa bol malo.:zmeden2: To se vidi po ogledih slik v albumu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2005 21:11:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 21:26:13
|
|
|
|
Pupica
|
al bina ti je že neva6 povedala :zaspan::zaspan::zaspan: in še zakaj ne odpremo 2 albuma...ker jih imamo že itak preveč in zakaj potlej dajemo v en in ist album...ker smo gorenjke in šparamo;) in nimamo vsi samo 10 slikic v albumu a ne puncica;)...ja ker nismo vsi glih in zakaj zaboga jih sploh še gledaš?;) Jaz osebno jih dodajam(pa to ne tako da bi prvih 10 zbrisala, pa na nov 10 naložila le za o da bi blo več ogledov, ker mi je to čist mem, ampak sem se tut navadla da mate skoz ene in iste kaj za povedat). Namenjene so tudi mojim prijateljicam ne samo RR-jevkam. Odprem pa le en album na mesec. Pa sej so tut vedno iste komentatorje na vsaki temi -ZAKAJ? ja briga me zakaj. Jim pa že tko paše. Evo dons sem pa čiust točn tko povedala kukr si mislim pa dol mn maha, če se zdej vse spravte pa spluvate ampak jaz mam vas pa vseen rada:love::love::love::love::love::love: LP Za vse, tiste k mate slike pa tut k jih nimate;)podarjam cel kupček:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2005 22:07:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 24.6.2005 22:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se pa sploh ne da več dodajat slik, ker mam smotan filing. Sicer pa kdo bi gledu eno Ribo iz leve, desne, tko pa drgač pa ob postli pa ne vem še kje8):)- Pabi še te dol vrgla k jih mam pa se mi zdi škoda:zmeden:
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 25.6.2005 21:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:Jaz rada pogledam slikce in me v bistvu nič ne moti, če se doda 1, 2 ali 10. Je pa res, da na nekatere vržem "oko" in ti nekako tako ne sedejo - vedno pa rada pogledam slikce od Pupice, ker kljub temu, da jih je resnično veliko imajo dušo in so nekaj posebnega :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, evo pa Kirina punčka je cortek, ker mi zgleda tak živček...sicer pa so vse lepe....:bravo::bravo::bravo:za albume..
|
|
|
|
vedno iste slike v albumih - ZAKAJ 26.6.2005 0:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, pups, bom sam zate eno dala ... ;) Ampak jutr pa pod ključ jasno ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......