|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ve katera?
20.1.2011 12:23:12   
kajalin*
31.12. so mi potekla javna dela,delala sem samo 3 m,ker z novim letom zavod v katerem sem delala ni dobil dodeljene javne delavce.Sem upravičena do socialne pomoči?Sem pa mama samohranilka in razen otroškega dodatka nimam nobenih dohodkov.Sprašujem,ker so baje vse zaostrili,jutri grem urejat zadeve,pa me zanima...hvala za odg.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ve katera?
20.1.2011 12:24:10   
Kerensa*
Koliko si imela pa te tri plače preko javnih del?

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2011 12:39:18   
kajalin*
okol 600 eur/mes je bilo izplačilo
pa sej to mene zanima kako to poteka,sej mesečni denar k sm ga zaslužila sem ga porabila za življenje,položnice,hrano,a bi mogla šparat?kako?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2011 12:42:27   
Kerensa*
Logika, ki je marsikdo ne razume, ja.

V glavnem - presegla si cenzus in do DSP nisi upravičena.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2011 13:08:14   
kajalin*
ma ja,sigurn!Pol naj pa oni men otroka hranjo,od česa se pa naj živim?Iščem službo,ampak do takrat?Matr jemljejo tistim k nimamo,ka pa onim k so po miljone eur nakradli,pa še kr kradejo!!!!Jezna sm,k sm nemočna čist!Naša ljuba Slovenija,pocrkamo lahko vsi po vrsti-mi ta mali.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2011 13:08:55   
kajalin*
nism upravičena,do kdaj?

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2011 13:13:25   
Kerensa*
Delala si oktobra, novembra in decembra, torej si imela nakazila po 600€ novembra, decembra in januarja.

Če oddaš vlogo maja 2011, ti bodo upoštevali tri mesece pred mesecem oddaje vloge (torej april, marec in februar), ko nisi imela dohodkov - in boš prvo nakazilo dobila okrog 20. junija. user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2011 13:27:03   
kajalin*
do takrat naj pa se pasem na travniku?aja,je sneg.Ma vidim,da bo jutri kr huda tam.Ima sploh smisel,da grem tja?Presegla sem pa minimalen dohodek al kaj?Je lahko še manj?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2011 13:31:23   
Kerensa*
Lahko zaprosiš za IDSP. Verjetno jo boš dobila. Ampak ne ta mesec, ko si imela še plačo.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2011 13:46:46   
kajalin*
plačo sem dobila decembersko,februarja bom brez denarja?kak bom pa položnice plačala?Aja,šparat bi mogla od teh miljonov k sm jih zaslužila,pa to ni res...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2011 14:57:53   
mari1234
Najbrž se ti ne bo zdelo na mestu pa vseeno: išči delo in ne službe. Veš, denar, tudi za soc. pomoč mora od nekje priti, torej od nas vseh, ki delamo. In delo se najde. Morda bi bilo vsem bolje, če bi se vsak res potrudil, da poskrbi zase in ne čakal na pomoč in se še razburjal, če je ne dobi take, kot bi jo pričakoval. Si se že vprašala, zakaj je tako samoumevno, da se daje toliko pomoči zdravim ljudem, ki ne delajo?

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2011 15:54:13   
Sandra_26
En mesec naj nebi mela dohodka, torej če si januarja dobila decembersko plačo, februarja ne moreš dati vloge, marca pa lhko že daš in pol aprila dobiš nakazilo DSP.

Taša, Masha, Tai

(odgovor članu mari1234)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2011 20:03:31   
kajalin*
Mari 1234,se popolnoma strinjam z vami,iščem delo in tudi našla ga bom kot sem ga vedno do sedaj!Bi bilo bolje,da to razložite kakšni takšni osebi,k se že leta in leta "šlepajo" na socialni pomoči,imajo doma tri otroke i ništa jim ne faliuser posted image Verjetno jih dnevno srečujete,k se prelagajo iz jutranje kavice na opoldansko,potem po otroke v vrtec in jovo na novo...hehehehe,nič bat zaradi mene nihče ne bo imel manj,ker imam varianto,le dva meseca moram pregutat,to je pa težko brez dohodka,al bi mogoče vam to uspelo?

(odgovor članu Sandra_26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2011 6:58:42   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra_26
En mesec naj nebi mela dohodka, torej če si januarja dobila decembersko plačo, februarja ne moreš dati vloge, marca pa lhko že daš in pol aprila dobiš nakazilo DSP.

Ne bi dobila nakazila, ker bi ji računali povprečje zadnjih treh mesecev in bi ona tudi z dvema mesecema presegla cenzus za tri mesece.

(odgovor članu Sandra_26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2011 21:27:22   
Poka
Ironija je to, da bi naj bili socialna država... user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?