Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:34:51
|
|
|
|
Doll
|
20% . Itak se pa ti pozna samo par evrov,tko da..... ne rabiš nič vprašat,najprej oddaš vlogo za otroški in tam ti tudi vse piše
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:35:59
|
|
|
|
k1
|
če si v nižji zneskovni skupini se ti itak ne pozna skoraj nič.
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Posamezni znesek otroškega dodatka se lahko poveča za 20% - če predšolski otrok ni vključen v predšolsko vzgojo v skladu s predpisi, ki urejajo vrtce; ta pravica začne veljati 1.1.2003. copy iz http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp S tem,da dokler si v porodniski na ta racun ne prejemas visjih dokladov,ampak po koncani porodniski.Ko pa gre otrok v vrtec moras v 8dneh javit,dobis novo odlocbo z znizanim placilom.
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:37:42
|
|
|
|
BrankaO.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll 20% . Itak se pa ti pozna samo par evrov,tko da..... ne rabiš nič vprašat,najprej oddaš vlogo za otroški in tam ti tudi vse piše se podpišem!!!!!
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:39:29
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, 20 %, čeni v vrtcu. Ampak meni se tudi ne zdi fer, da tega ne povedo, ko oddajaš vlogo. Ker res marsikdo tega ne ve. Pa klinc, če par evrov, pa par evrov.
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja 20% dobiš več, drugače pa imaš v vlogi ko oddajaš imaš tam rubriko ali je v vrtcu in tam označiš
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:44:03
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri Danes sem zvedela, da naj bi dobivali 30% večje doklade, če otroka nimamo v vrtcu, kar na sociali radi pozabijo povedat. To prvič slišim, pa me zanima a to drži? Da mal preverim, preden vprašam na sociali. Ja, drži da 20%.
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:44:15
|
|
|
|
Doll
|
Mišni ti piše na odločbi ko jo dobiš!!
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:45:47
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Mišni ti piše na odločbi ko jo dobiš!! Aja? Potem pa v redu. Samo se spomnim, da nekaj časa tudi jaz tega nisem vedela, potem so mi pa povedali.
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 13:46:45
|
|
|
|
Doll
|
Starši itak ne berejo odločb,ampak samo znesek gor
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 14:00:09
|
|
|
|
Andra
|
Kako lahko rečete, da se nič ne pozna? Seveda se pozna in to kar za petino pri celotnem znesku.... Logika pa taka Če bi povečali za 100%, bi nekatere še vedno trdile, da se vse skupaj pozna le par eurov....
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 14:04:22
|
|
|
|
Detece
|
To pomeni, če ne delaš in sam čuvaš otroka, s tem nimaš stroškov, ti država še nekaj zraven da zato. Jaz bom res morala službo pustiti, ker nima smisla zastonj hodit delat.
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 14:19:52
|
|
|
|
urška
|
seveda ti nič ne povejo, ampak itak tam na vlogi označiš če je v vrtcu in potem ti tisti podatek upoštevajo. in ja, 20% je. potem pa še +10% za enostarševske družine.
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 14:22:29
|
|
|
|
sabri
|
Hvala, je pa res, da odločbo ponavadi preletimo, razen pri znesku malo zabremzamo .
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 14:25:23
|
|
|
|
sazi
|
To pomeni, če ne delaš in sam čuvaš otroka, s tem nimaš stroškov, ti država še nekaj zraven da zato. Če imaš otroka ti država za subvencijo vrtca da precej več kot je vrednost 20% otroškega dodatka.
|
|
|
|
RE: večji dokladi, če otrok ni v vrtcu 24.10.2008 14:35:30
|
|
|
|
Detece
|
Ja sej mi je jasno to ja. Samo mi je toliko stvari mimo pri tem, da joj. Je pa po drugi strani res, da morem otroka dat v vrtec zato, da grem v službo in potem državi plačam davek. Ma sej nima veze. Sam me jezi, kr ko bom svojega otroka morala dati v vrtec, se mi nebo splačalo iti v službo. In to je žalostno. Vrtec bi moral biti zastonj. Se opravičujem, ker sem skrenila s teme. Kar nadaljujete, kjer ste ostale.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......