|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večji čebriček???
23.12.2004 14:40:00   
jagoda
Ker semm na RR brala, da imate nekatere večje čebričke od Tummy tuba, me zanima kje se jih da kupit? Adam je namreč že prevelik za Tummyja - ker pa mu je sicer zelo všeč in je tudi zame praktično, bi kupla večjega.

Pliiiiz, pomagajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   večji čebriček???
23.12.2004 14:47:42   
ZARA
mislim jagoda,da jih ima Infatino...Pa za Pupico&Tio vem,da ima ta'vecjega...

paa-paa :rozica:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   večji čebriček???
23.12.2004 15:52:00   
Jančika_
Jaz sem dobila Shantalo iz Avstrije, pa ne vem, iz katere trgovine, ker je bilo darilo.:zmeden:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   večji čebriček???
23.12.2004 19:13:44   
dory
Ja tisti kupljen v infantinu je vecji...mi smo zdej pri 8 mesecih koncno presli v fliperja :)

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   večji čebriček???
23.12.2004 19:36:47   
jagoda
Koliko večji pa so ti čebrički? A se sploh splača? Al je boljše kr v veliko bano?

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   večji čebriček???
23.12.2004 19:41:53   
dory
Mislim,da so kar precej vecji od tommy tub...nas je dedec z veseljem cofotal notri pri 9kg in 75cm...tko za info :)

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   večji čebriček???
23.12.2004 20:28:57   
ZARA
ooooo...pomoje so tudi precej vecji od Tummy-ja...jst mam Tummy tub-a,pa je zgledal od Pupice&Tie na slikah precej vecji in sirsi...
Zara ima pri 7.5 mes, 7.5 kg, pa je ze kar mal kriza,no cez zimo bo,ker itak skoz strajka pa noce jest :hudicek:!!

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   večji čebriček???
24.12.2004 7:33:26   
jagoda
Sprašujem zato ker ima Adam pri 5.mesecih 70 cm in 10 kg:ups:

Mislite, da bi večji bil še vsaj za nekaj časa? Sej se bodo baje kile zdaj malo umirile.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   večji čebriček???
24.12.2004 7:45:51   
dory
Uf pol pa bols da gre kar v banjo...cebricek tudi vecji bi bil mal premali za takega korenjaka :)

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   večji čebriček???
24.12.2004 7:53:51   
jagoda
Saj pravim, da ne vem. :zmeden::zmeden::zmeden:

Če mislite, da ne bo šlo, bomo pa bano redno začeli polnit. Adamu je tak všeč v bani, sam meni je bolj praktičen čebriček. :bravo:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   večji čebriček???
24.12.2004 8:04:39   
dory
Nas pri devetih kilah lepo notr sedi,ampak se tudi ze dviguje...tko da je postal cebricek za nas macji kaselj in smo raje v banji :)

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   večji čebriček???
24.12.2004 8:06:14   
ZARA
aha jagoda,ce je pa tako,pa kar v banjo z detkom...sploh ce ni problema je res brezveze metat denar za cebricek...
lp,Zara

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   večji čebriček???
24.12.2004 9:00:56   
jagoda
Ja ZARA, maš prav. Bomo šli kr v bano. Hvala za pomoč pri odločitvi!

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   večji čebriček???
1.1.2005 15:59:33   
Pupica
ja k nič ne sledim:zmeden::zmeden:

moj čebriček je Ahantala, Nizozemska verzija Tummy tuba in je namenjen otročkom do 1.leta.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.