Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
večja flaška ali magični lonček 17.3.2005 11:27:54
|
|
|
|
mamsi
|
Ja, pri aventovem lončku lahko obračaš gumico, ki je notri, ta regulira ali je treba bolj vlečt ali pa skoraj samo teče. Pri flaši mora sesat, vendar pa je pri obeh lažje kot pri dojki. Pr nas je pa ravno obratno problem, zelo malo pije po flaši ali iz lončka, samo dojila bi se.:zmeden:
|
|
|
|
večja flaška ali magični lonček 17.3.2005 14:14:03
|
|
|
|
lin
|
Lin pri 8 mes še nepije iz lončka,ma ji večkrat ponudim,pol pa če je res žejna lepo pije,če pa ni,se pa igra in poliva,tako da bi jaz na tvojem mestu kupila oboje,saj maš lonček itak lahko še za pol. P.s.pa na teh lončkih piše tudi da so od treh mesecev dalje:zmeden:
|
|
|
|
večja flaška ali magični lonček 17.3.2005 15:03:52
|
|
|
|
mateja 26
|
Oj! Mi smo poskusili oboje.Pa je bila boljša večja flaška. Sem pa tudi malo eksperimentirala in ji dala po slamici nekje pri 4-5 mesecev,tako da sedaj pri 9 mesecih najraje pije po slamici(čez dan).Flaško pa za čez noč. Lp,Mateja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?