|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerni dodatek za boljše spanje?
23.7.2007 13:50:31   
Anonimen
Staro smo bili 4 mesece in je bil do sedaj izključno dojen. Sicer si želim dojiti čimdlje, le zvečer bi mu kaj dodala. Mogoče malo adaptiranega mleka (ko se pri meni naje) ali pa kakšno žličko kakšne redke kašiče? Zakaj pa bi mu dodala? Ker se ponoči v najboljšem primeru zbujamo na 2 uri, če pa imamo slabo noč pa tudi na pol urce, poleg tega po dnevi skorajda nič ne spi. Samo potem pa me zanima ali bo res z dodatkom kaj bolje spal ali pe slabše, če bo imel poln želodček?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerni dodatek za boljše spanje?
23.7.2007 14:03:53   
ribicau
Hoj!

Taktra ko se tvoj user posted image  ponoči zbudi, ali tudi papca, ali se samo crklja? Zdej če samo dvakrat potegne pa zaspi nazaj, potem se crklja in se zvečer čist dovolj naje. Če pa fejst je, ko se zbudi, pa bi ti jaz priporočala, da mu zvčer zmešaš še flaško adaptiranega mleka. Jaz sem s 4 mesci tudi to začela delat. Sicer naša se ni tako pogosto zbujala, ampak npr. na 3 ure....pol sem pa vedela, da se samo crklja, ker je parkrat potegnila in je spala in sem jo naslednje tri noči takoj ko je zadremala na zizi dala nazaj v njeno posteljico...drla se je najprej pol ure, potem 10 min,....no čez tri noči smo pa normalno spali - dobro enkrat na noč še vedno papca, kar je normalno.

Cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 14:37:37   
Anonimen
Hm... včasih tudi po trikrat res je, včasih pa se le pocrklja....user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 14:43:20   
Naja30
Mi smo sicer začeli z uvajanjem GH šele po 5m, ampak za boljše spanje tudi večerni obrok rižolina ni pomagal. Še vedno se zbuja kar pogosto in se tudi crklja na joški. Zdaj pa sem začela ji ponujat tekočino in spije kar precej čaja ponoči in zaspi naprej. V bistvu je samo žejna, kar je normalno v teh vročih nočeh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 15:37:56   
suzolinka
Nam ni nič pomagal noben dodatek, niti rižolino, niti adaptirano mleko ali nočne kašice. Kljub že 4 obrokom gh na dan in umetnem mleku, se še zbuja ponoči, ponavadi samo 2krat, včasih pa večkrat.
Se mi zdi, da je začel sam izpuščat nočne obroke, ko je bil pripravljen, za zadnja dva še niuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 21:37:44   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mi smo sicer začeli z uvajanjem GH šele po 5m, ampak za boljše spanje tudi večerni obrok rižolina ni pomagal.

Še vedno se je zbujal po 2x na noč in dojil. Kasneje se je samo še enkrat, pri 9ih mesecih pa smo nočno dojenje uspeli ukinit.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 21:55:28   
asso
Ha, ha, ha... če bi dodatek pomagal bi mi spali celo noč. Čez dan je za tri, zvečer sem jo tudi že probala "nafilat" s hrano, kao da bo več spala in ugani. Nič.

Sedaj pri 10-ih mesecih, ko itak čez dan je že nasitno hrano in tudi zvečer ter po tem tudi dojenje se mi ponoči zbuja na 2 uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja pri 4 mesecih je prespala tudi celo noč, pri 6-ih je znala spati vsaj prvo rundo po 6 ur, naslednjo po 3-4-ih urah... Sedaj pa na dve uri in seveda ne pomaga nič...

Bo boljše. Tudi pri prvi user posted image  je bilo tako in je po enem letu šele prešla na celonočno spanje brez nikakršnega privajanja na to....

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2007 14:00:39   
Anonimen
No, potem mu ne bom še nič dodajala. Sej prej ali slej mine. Ko bo imel 18 let ga pa iz postelje ob 12 ih za kosilo ne bom mogla dobit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.7.2007 21:46:13   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

No, potem mu ne bom še nič dodajala. Sej prej ali slej mine. Ko bo imel 18 let ga pa iz postelje ob 12 ih za kosilo ne bom mogla dobit...user posted image user posted image user posted image

Ja takrat bomo pa rekli ko bi se vsaj malo prej zbudiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2007 8:23:09   
Strawberrie Cherrie
Nam pa dodatek dejansko pomaga, samo Šment, ko gospod sin pa zvečer ne bi jedel GH? samo ziza, 6x ponočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.