|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   več tem v eni
20.6.2005 22:05:29   
Meggi
Punce če vas je naslov sploh pritegnu, vas spet fehtam za nekaj odgovorv na moja radovedn vprašanja.

PS. S posodobitvijo RR sitema, meni rač mele ko oni ročni mlinšek za kavico- vsake pol ure mi odpre eno stran. ( pa nisem glih v hribih, no) :)

No in zanima me:

1. Zakaj moramo skor vsa zdravila za male otroke plačevat? Sploh ne rabimo več dohtarjev, če pišpejo same take recepte ki so kao na negativni listi- mami plačaj. Npr. Bivacin krema- 2700sit.

2. Zakaj je toliko dražja sadje in zelenjava na tržnici. Itak nimajo stroškov z urejanjem prostora. Breskve skor 200 sit na kilo dražje?

3. Kako si lahko z večno socialno kupiš avto za 4 milijone? Res trije otroc še zravn. Men ni jasn pa oba delava po več kot pol dneva.

4. Kako je z dohodnino- a grejo pa abecedi? :((

5. LEP VEČER IN MIRNO NOČ ŽELIM

Pa hvala za komentar vsaki posebej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   več tem v eni
20.6.2005 22:07:41   
Teni_
Na prvi dve ti ne vem odgovorit. Tudi na tretjo ne vem odgovora, ker vem, da to meni ne bi uspelo. Dohodnina ne gre po abecedi.Pa enake želje tudi tebi.

lP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   več tem v eni
20.6.2005 22:16:37   
neja
Moji odgovori (malo za šalo, malo za res, ampak baje je v vsakem hecu nekaj resnice):
1. zato, ker za svojega otroka boš denar 100% dal in tako dobijo več v svojo blagajno

2.baje bi naj bilo to sadje domače izdelave:zmeden2:

3.malo šverc-komerc pa gre

4.mislim, da ne grejo po abecedi (mogoče kar računalnik izbira srečne dobitelje:)-:)-:)- )

5. LEP VEČER IN MIRNO NOČ TUDI TEBI

:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   več tem v eni
20.6.2005 22:24:54   
TaRe*
No,bom pa še jaz poskusila...

1.Meni ga tud serje nekaj zdaj po tej posodobitvi RRja.
Vsakič ko odprem nov forum...nap.naš vsak dan...mi odpre na tretji ali četrti strani.danes mi nap.odpira stran iz 17.6..:(

2.Ker se znajdejo...itak so cel dan na tržnici,pa ne vedo,kakšne imajo cene v trgovini.:sloncek:

3.To zanima tudi mene...enim znese:)

4.Ne,ne grejo...jaz se pišem na F,moj pa na Š,pa sva dobila vsako leto na isti dan.

5.želje sprejete,pa hvala enako.:muca:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   več tem v eni
20.6.2005 22:26:16   
neja
TaRe.....na prvo vprašanjem si pozabila:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   več tem v eni
20.6.2005 22:35:05   
TaRe*
ja,pa res.Hvala za opozorilo:sloncek:
Moj vedno govori,da mi jezik prehiteva možgane...zdaj pa očitno prsti tud:)-

!.o tem pa res nisem razmišljala še ankol.Do sedaj se mi še ni zgodilo,da bi mogla kaj plačat.Res pa je,da smo zelo malo pri dohtarjah:sloncek::sloncek:zdravi ko slončki bombončki:sloncek::sloncek:
Vem pa,da je to res in da je to svinj........naj podražijo alko,pa podobne bedarije,pa bo zdravstvo in sociala dosti prišparala,ne pa da se izživljajo pri takih stvareh...mislim,kam pelje ta svet....

...no,zdaj sem pa razmišljala...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   več tem v eni
20.6.2005 22:38:25   
viv_
1. na otrocih služjo

2. ker prodajo manjše količine kot v štacunah

3. nekak rata... tudi samo z enim otrokom

4. nimam pojma - jest sem že dobila, mož pa še ne, pa sva oba na B. Sam jest sem mogla plačat, on pa dobi nazaj

5. lahko noč!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   več tem v eni
20.6.2005 23:04:00   
Gina
1. a je treba plačat? Jaz zelo redko, to je odvisno od zdravnika, kaj za eno stvar ti predpiše. Reci da si plonk, da nimaš denarja, pa ti bo kaj, kar ni treba doplačat.

2. Jaz sem bila teden dni nazaj v BTC-ju, pa ni dražja niti zelenjava niti sadje. Precej cenejše je bilo kot pri nas.:zmeden2:

3. Težko. Podeduješ denar, ali pa vzameš kredit, pa živiš pri starših. Ni druge variante. Ali pa naredita oba faks in je vsaj eden od vaju zelo ambiciozen. Potem avto še gre, stanovanje pa niti tako ne, če ti starši ne pomagajo vsaj malo.

4. pojma nimam. Potem gredo letos od zadaj. Jaz sem že dobila, prejšnja leta pa skoraj zmeraj med zadnjimi.

5. nočko9nebesa

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   več tem v eni
21.6.2005 5:45:18   
E_jen
Jaz bi samo o dohodnini. V naši hiši sta najprej dobila oče in mama - oba upokojenca. Čez dva dni pa še midva. Oddali smo pa na isti dan. Pa še enako se ne pišemo vsi.

Ni neke logike druge, kot da gredo letos po naslovih ali pa kdaj je kdo oddal.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   več tem v eni
21.6.2005 7:09:57   
tesa
Evo jst pa mislim tkole:
1.Ja žal je tko, da je vedno več zdravil za doplačat.
Jaz ponavadi vprašam ali so kakšna, ki so identična pa so brezplačna in jih dobim. V lekarni itak morajo vedet kaj je primerno in ima isto moč
2.Cene pa so zelo različne za enake izdelke pa ali jih kupiš na eni tržnici ali drugi; v eni ali drugi trgovini. Tukaj mislim, da ni spet vse po istem kopitu.Nekaj ceneje tukaj, drugo drugje.
3.Na žalost je tudi tako, da tisti, ki živijo od socialne in znajo vleči krivine in se znajdejo imajo več denarja in luksus kot mi garači.No ne mislim vsi ampak kar precej jih je:zmeden:Poznam eno(ne bom točno katera, ker bo mogoče izvedela),ki se je celo ločila zato, da je več potegnila, mož ima s.p in živita kot lorda. Pa dobi od socialne precejšen znesek, pa še šola se zastonj. Ja nekateri znajo:zmeden2:
4.Pri dohodnini pa ni nobenga sistema.Mogoče žrebajo kot pri lotu:)-
5.Pa dobro jutro:miska:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   več tem v eni
21.6.2005 7:18:28   
Anonimen
Vse to je zato ker ste se rodili:na napačnem kraju ob napačnem času.:((

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   več tem v eni
21.6.2005 7:24:27   
Primoza
1. Otroci so naše največje bogastvo - zato so tudi zdravila za njih draga.

2. Sadje in zelenjava je tako drago, ker so drage kemikalije, s katerimi jih škropijo in gnojijo.

3. Avto za 4 mio si privoščiš takrat, ko imaš kakih 80 mio prihrankov.

4. Ne.

5. Dobro jutro.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   več tem v eni
21.6.2005 9:41:51   
kofetek2010
1. če je kaj za plačat vzamem na svojo zdr. kartico (imam zavarovana doplačila zdravil)
2. hipermarketi pač kupujejo na veliko in je pač to zakon trga
3. nisem na sociali, avta pa tud ne vozim za 4 mio (avto je itak najslabša naložba in bolezen slovencev, da naj se vidi razkoš, pa če imaš pol za mleko al ne)
4. ? (pozabila vprašanje)
5. jutro, oz. lep dan vsem

;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   več tem v eni
21.6.2005 9:43:21   
kofetek2010
4. dohodnina - najprej tisti, ki imajo za doplačat, potem šele tisti, ki dobijo kaj nazaj :( (manjša kot je tvoja davčna izpostava, prej dobiš dohodnino) ;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   več tem v eni
21.6.2005 10:16:35   
soncece24
Ja, RR meni tudi včasih počasi dela, pa ne vem zakaj (no, na sumu mam brata, da mi prenos da na minimum, da lahko filme dol vleče - mamo oni rooter al kak se že temu reče), drugače pa:
1. nimam pojma, še nimam otrok
2. ne razumem zakaj si bi sploh kdo kupil avto za 4 mio? no, razen če imaš dnarja za proč metat, ker za 2 mio dobiš rabljenega kakega češ
3. davkarija pa najprej pobere, da ma odkot dat!

Tudi tebi želim lep dan s sončkom obsijan!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   več tem v eni
21.6.2005 10:18:33   
soncece24
Aja, tržnica mi je pa pobegnila... Upsa. Ja meni se zdi nekak logično da ma en interšpar cenejšo zelenjavo in sadje kot se prodaja na tržnici. Ker so količine večje, je cena nižja. Je pa na tržnici boljše. Sploh solata.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?