|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   več premikanja
24.4.2008 9:08:49   
2suzika7
Vseskozi berem, kako nekatere user posted image  boge štejejo kolikokrat user posted image  pobrca.
Moj je pa očitno kontra naravnan.
Že pri ta prvi, ni bilo teh problemov, ker je še v porodni začinila popadkeuser posted image .
Tale zdaj pa zadnje tri dni dela čuda not. Sem v 37t. in ne vem , če ne pakira in pospravlja stanovanjce, ker je to tak kraval...user posted image user posted image user posted image
Prej je tudi bilo živahno, ma ne tko. Je brcal, se pretegoval, me je zvilo,... ma je bilo bolj na počas. Zdaj pa po 2 - 3 ure skupi neki melje not, se premika, vmes se mu še kolca...user posted image  kako uro pavze pa od začetka.  Očitno je resno vzel to prenavljanje. A ga pripravlja že za naslednjegauser posted image user posted image user posted image ?

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: več premikanja
24.4.2008 9:34:48   
Naja30
Vesela bodi in uživaj še v teh zadnjih tednih nosečnosti. Sam da brca!
Moja prva je tudi delala čuda notri, še v porodni tik preden je ven prišla, je skoraj ctg razneslo user posted image  In temu primerno je še zdaj živahna user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 9:36:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Si me nasmejala,pakira pa pospravlja stanovanje...user posted image

Fino a ne da je tako zivahen,moj je pa veliko bolj umirjen,se samoi nekaj malo obraca,z rito ali hrbtickom ven,bi bilo fino ce bi mal vec razgrajal.

(odgovor članu 2suzika7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 9:40:54   
andie
user posted image user posted image user posted image
Ja, moja je tut skos telovadla, zadnja dva tedna (40. in 41.) se je šele umirla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 10:00:48   
mojsoncek
Nas se ni in ni umiril do konca. Poleg tega je se sedel na ritki, tako da je imel glavico pri mojem zelodcu. In s tisto svojo glavico je zganjal taksne, da sem mislila, da bo glihkar pogledala ven skozi trebuh. In to cez dan non stop, skoraj brez prestanka... se dobro da je ponoci spal user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 16:19:25   
Anonimen
Jest sm v 34.tednu pa tud nič ne kaže da bi se kaj umirila.Ponoč nč ne spim ker tud po pet ur nabija, tko da zgleda lohk pričakujem da se to ne bo nč umiril al kako?

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 16:40:27   
izgubljena_ovcka
Haha! Pri nas je enako. Zdaj (32t) ima očitno še dovolj prostora, da počne vse kar si zamisli. Je pa obrnjen-a z glavo navzdol in imam noge neprestano v želodcu in po rebri, bunke od kolen po celem trebuhu in seveda boksanje v mehur. Včasih se moji bibi prav nasmejem, take zganja! Je pa res, da je nemogoče spat ob vsem tem kravalu in tako že od 25. tedna neprestano "dežuram" tam do petih zjutraj ko se umiri in zaspiva oba. Je pa kar pestro in prav hudimano boleče včasih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?