Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
večji podstavek za torto 23.9.2012 23:32:11
|
|
|
|
valči
|
Zdravo! Tiste,ki delate torte tu gor,vprašanje. Kje kupujete podstavke za torte,plastične z pokrovom,za knjige,ali štirioglate torte?Rabim nujno do petka,moram naredit torto za 50 kom,a podstavka nima. Preko plastike borko sem naročila podstavke,ki so manjši,sem kar razočarana,ker gor spravim torto le do 40. kom.So ožji,pa še pokrov gor,pa ne gre skozi. Če mi lahkopomagate najti dobavitelja,mere sedaj ne vem,vam zjutraj posredujem,samo namig bi prosila,kje vse podtavke naročujete.In koliko najmanjšo količino lahko vzamete.Bi pa po pošti naročila. Hvala vnaprej.
|
|
RE: večji podstavek za torto 24.9.2012 6:06:05
|
|
|
|
tabi
|
poslala ZS da ne bom delala reklam
|
|
RE: večji podstavek za torto 24.9.2012 10:11:08
|
|
|
|
Zora*
|
Jaz sem to malo po domače rešila. Vzela sem primerno veliko polico iz iverala iz otroške omare in jo na debelo ovila a alufolijo. Torto sem nato jaz rezala, tako da polica ni utrpela nobenih poškodb
|
|
|
|
RE: večji podstavek za torto 24.9.2012 10:28:01
|
|
|
|
alda
|
Valči v Ajdovšni je ena super trgovina ti pripopam link in kolikor vem,pošiljajo tudi po pošti!! http://www.peki.si/
|
|
RE: večji podstavek za torto 24.9.2012 12:49:22
|
|
|
|
ronja
|
Jaz jih naredim kar na krožniku za pico (navaden bel, velik). Imam sicer en pekač s pokrovom, si pa malo bolj omejena z okraševanjem na ta način.
|
|
RE: večji podstavek za torto 2.10.2012 17:28:17
|
|
|
|
valči
|
Hvala za odgovore,sem pol na hitro kontaktirala g. Sojana,drug dan sem imela poodstavke že doma.In fajn gor dobila torto za 50 komadov.Hvala!
|
|
RE: večji podstavek za torto 4.10.2012 10:50:10
|
|
|
|
HuAnita
|
H kakemu mizarju, da to naredi primerno velik podstavek - tako je naredila moja soseda, ni da ni....
|
|
|
|
RE: večji podstavek za torto 4.10.2012 21:11:38
|
|
|
|
valči
|
Veš,samo meni les ne koristi,ker torte prodajam.Tako,da si podstavke naročim in imam doma na zalogi.Hvala.
|
|
RE: večji podstavek za torto 5.10.2012 8:51:07
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Veš,samo meni les ne koristi,ker torte prodajam.Tako,da si podstavke naročim in imam doma na zalogi.Hvala. lahko še meni na ZS kje jih naročiš? hvala
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?