|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerno dodajanje
3.8.2006 19:41:33   
tanyak
pozdravljene,

moja punčka je stara 5 mesecev in sva počasi že začeli z uvajanjem hrane. ker mi zvečer zelo rada poje mlečno kašico (od milupe) imam problem ko jo dam spat saj se mi nikakor noče dojit, amapak kašice pa tudi ne poje za celi obrok (poje nekje za 3-4 velike žlice). kako pa ve kombinirate večerno dodajanje in  dojenje oz. flaško mleka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerno dodajanje
3.8.2006 20:43:03   
mami darka
Probej dat kašico uro pred večernim dojenjem.

(odgovor članu tanyak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2006 18:14:03   
soncicaT
Tanyak...s čim pa zamešaš mlečno kašico? Te so z mlekom, če se ne motim?

Pa narediš bolj tekočo ali bolj gosto?

Lp

(odgovor članu tanyak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2006 18:18:49   
N _ B
Mlečne kašice sem ji dala predzadnji obrok nekje med med 16.00 in 17.00 uro. Pred spanjem sva se le podojili.

(odgovor članu tanyak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2006 14:42:32   
benika
Mlečne kašice se mešajo z mlekom. Za 5 mesečno punčko je 3-4 velike žlice kašice zelo veliko! Naš je star 10 mesecev pa za večerjo poje cca. 5-6 žlic kašice, pa je sit.

Predvidevam, da ji kašico daješ prepozno zvečer, mala se naje in zato se noče dojiti. Probaj ji dat kašico okrog 18h in se zvečer samo dojita.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2006 15:29:24   
Bonnie_RR
Nikov zadnji obrok je rižolino po flaški. V mleko mu dodam 5 malih žličk rižolinota (ni nekaj gosto) in lepo spi celo noč.

Se pa drugače ne dojiva.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2006 13:11:28   
Darči76
Jaz mu zmešam 3 jedilne žlice riževe kašice z 130 ml vode in po 1 mesecu poje celi obrok.
Mu pa ponudim kašico ok. 8h, potem se še malo igra, gre čofkat in med 9 in 9.30 ga še podojim - brez problema!
Poskusi s kašico malo prej in jo vmes še animiraj, da se bo utrudila.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.