Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vazektomija in shranjevanje sperme.. 10.5.2010 13:06:29
|
|
|
|
urška76
|
Seme da lahko zamrznit, naj se malo pozanima (koliko pa to stane pa pojma nimam). Drugače pa lahko seme vzamejo tudi direktno iz testisov (baje, sem zadnjič en članek brala), tako, da bosta še vedno lahko imela kakega dojenčka, če si premislita. Aja kako je pa potem urejeno testiranje semenske tekočine v Nemčiji? Pri nas ti še dvakrat preverijo, če je vse ok. Ja mi se tudi o tej možnosti zanimamo, samo, da sva že oba dovolj stara (če pri teh lepih letih lahko rečeš, da si star )
< Sporočilo je popravil urška76 -- 10.5.2010 13:08:26 >
|
|
|
|
RE: vazektomija in shranjevanje sperme.. 10.5.2010 14:35:53
|
|
|
|
turbo
|
Moj je šel na vazektomijo pred letom dni, glede shranjevanja sperme tudi jaz ne vem, poskusi pri dr. Pušenjaku na mon-u. Možno, da spermo vzamejo iz testisov. Pri mojem sperme niso več testirali, ker je bila vazektomija dokončna, so različne vrste. Varno je bilo, po nasvetu kirurga, po 10ih izlivih. Daj, tipkaj Pušenjaku.
|
|
|
|
RE: vazektomija in shranjevanje sperme.. 10.5.2010 22:15:42
|
|
|
|
principessablu
|
no se bom pozanimala,čeprev moj pravi.da ne bo nič shranjeval...junija je dobil datum,prej mora poslat izvide dol,po operaciji pa nevem še nič zaenkrat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?