|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varuška tomy classic
16.12.2008 12:53:58   
aisha
ali ima katera izkušnje z njo, zanima me se ali se starševska enota polni posebej, ima svoj polnilec, ali se polni na bazi?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varuška tomy classic
16.12.2008 21:07:41   
leaberni
Mi jo imamo, je super. Priložena imaš dva polnilca, jaz uporabljam baterije.

(odgovor članu aisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2008 21:27:23   
Soncnica Sandra ***
mi imamo  tomy classic advance

priložena sta dva adapterja, lahko pa deluje tudi na baterije

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu leaberni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2008 10:17:27   
jana84
Tudi mi imamo elektronsko varuško Tpmy Classic Advance. Vsaka enota lahko deluje ali na elektriko ali na baterije.
Priporočam pa raje tisto, kjer ima prenosna varuška možnost polnjenja baterije, varjanta kot rpenosni telefon, da ti ni potrebno kupovati baterij.
Obe varuški imajo v Pikapolonici, poglej na njihovo spletno stran al pa na uradno spletno stran od Tomy-ja, kjer je res fajn primerjava varušk med seboj, kaj katera ima...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2008 11:06:08   
barni
Mi imamo osnovno varianto, kake dve leti staro. In je obupna. Nemogoca oblika (ista kot so te nove), je precej zoprna za sabo nosit.
Nima polnilca baterije, ampak mora biti ves cas priklopljen na elektriko, lahko pa das notri navadne baterije, samo ne vem zakaj se pri nas tako hitro spraznijo???

Ves cas so motnje, piska, hresci, skripa... kolegica ima istega, pa ga je imela ze 2x na servisu, s tem da je vmes enkrat ze dobila novega, ker ga niso mogli popravit. Zdaj ga je zamenjala za drugo znamko.

Jaz sem ful razocarana, tudi to, da zamenjas kanal nic ne pomaga, motnje so resnicno zoprne in tudi ce imas cisto potiho, zelo glasno hresci in poka. Vcasih kar prekine signal na lepem in ni vec povezave med obema enotama, tako da se oddajnik izkljuci, sprejemnik pa zacne piskati, ker ne sprejema vec signala od oddajnika. S tem da tudi vsakic ko pritisnes kaksno tipko, zapiska. In to precej glasno.

Skratka, ce bi bil se v garanciji, bi ga prav gotovo nesla nazaj in vzela drugo firmo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2008 23:08:16   
Todala
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Imamo tudi tomy classic advance. Uporabljamo vsak dan in deluje brez problemov (že 18 mes). Večinoma je priklopjen na elektriko, pribl. 1x na teden na baterije. (poleti smo več na vrtu, takrat porabimo več baterij). Jaz sem kupla takrat, ko so imeli v akciji (-30%).

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2008 8:09:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Todala

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Imamo tudi tomy classic advance. Uporabljamo vsak dan in deluje brez problemov (že 18 mes). Večinoma je priklopjen na elektriko, pribl. 1x na teden na baterije. (poleti smo več na vrtu, takrat porabimo več baterij). Jaz sem kupla takrat, ko so imeli v akciji (-30%).

tudi jaz sem jo kupila na tak način

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Todala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2008 10:55:44   
Najaa
Tudi mi jo imamo nam že 2 leti lepo služi. Imam pa skoz priključene na elektriko, ker svoje enote ne nosim nikamor, je na enem mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?