Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 13:19:08
|
|
|
|
kofetek2010
|
sorry bini - a si vidla, da je family Slovenian - speaks English and SLOVAK - hallo? :zmeden2: Če govori Olga slovensko in ne slovaško bi bilo prav, da popravijo! lp jana73
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 14:33:07
|
|
|
|
bini
|
ja, sem vidla... olga ne govori dobro slovensko, njeni starši pa... fora SLOVAK je pa v tem, da ta program ne pokriva jezika SLOVENIAN... in jim je ful hudo, ampak ne morejo nič naredit.. pa vseen hvala za opozorilo. lp
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 15:17:43
|
|
|
|
lidia
|
pa naj poskusijo z SLOVENE, pomeni isto kot SLOVENIAN ...
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 15:35:19
|
|
|
|
Annny
|
hehe, Lidia, beseda 'slovene' pomeni tudi 'dirty':)
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 15:39:59
|
|
|
|
lidia
|
aja, no četudi to drži, to besedo uporabljamo v pomenu, kot sem ga navedla, a pomeni dirty v british english al v ameriški varianti?
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 15:43:00
|
|
|
|
kofetek2010
|
a ni nacionalnost - Slovene, jezik pa Slovenian :ups::zmeden::ups::zmeden::ups:
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 15:46:11
|
|
|
|
lidia
|
sem šla preverit: umazan, nemaren ipd. je slovenly in ne slovene, angl. sloven pa pomeni umazanec ipd.
|
|
|
|
varuška ki bi šla v ameriko 20.1.2005 15:48:05
|
|
|
|
lidia
|
Slovene ali Slovenian sta enkovredna adjektiva, oz. slovensko pridevnika, oba se uporabljata...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
48%)
Sem zadovoljna. (
28%)
Je kar v redu, vend (
24%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!