Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varstvo - individualno ali manjša skupina? 9.1.2009 23:04:36
|
|
|
|
malvas
|
Moje mnenje je, da je eno leto star otrok vseeno premajhen in je boljše, če ga kdo lahko individualno čuva (najboljše straši/stari starši/dobri prijatelji/varuška?). Ko pa bo vedel samostojno jesti, stabilno hoditi, se izboriti za svojo igračo, pa kar v vrtec, da se začne "življenski boj" in socializaciji v družbi (pa kakršnakoli slednja že je). Mi smo našega prvega dali pri 2,5l, in tudi drugega računam, da bi dali pri 2-3 letih. Pri nas se je obneslo.
|
|
|
|
RE: varstvo - individualno ali manjša skupina? 10.1.2009 21:55:25
|
|
|
|
enya123
|
Zdravo,mi smo imeli nasega otrokca pri privat varuski od 11 meseca do 3 leta in sicer v skupinici 5 otrok..Bilo je fantasticno,napredek je bil opazen ze po prvem tednu,govor,socializacija,ko smo sli v vrtec,so bile vzgojiteljice zelo pohvalne,koliko zna,kako lepo je,kako zna deliti igracke..Mi smo imeli samo pozitivne izkusnje,je pa res,da smo dali otroka k preverjeni varuski..Tako da priporocam,da ga das v skupinico,kjer bo prav tako poskrbljeno za vse njegove potrebe..Pa srecno..
|
|
|
|
RE: varstvo - individualno ali manjša skupina? 11.2.2009 14:10:14
|
|
|
|
jgb
|
Tudi mi smo dali našega od 10 meseca dalje v privat varsvo v manjso skupino in se mi zdi super. Do enega leta bo hodil le nekajkrat tedensko (uvajanje) potem pa bo tam cel dan. Meni osebno se zdi bolje manjša skupina, ker je mogoče tudi prehod v vrtec potem lažji. Drugače pa se mi zdi da je razlika ali je otrok sam in se igra samo z odraslimi ali pa recimo enoletniki med seboj po svoje igrajo. Pa tudi strah pred drugimi otroci izgine. Nas je vsakega otroka ful razveseli in bi se ga takoj dotikal in z njim igral, med tem ko poznam enega, ki je ze skoz 7 mesecev čist sam in je čist preplašen ko se mu kdorkoli približa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?