|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varstvo?
5.12.2006 13:15:57   
Anonimen
pri kolikšni starosti ste otroka prvič dale nekomu v varstvo....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varstvo?
5.12.2006 13:22:45   
Naja31
Mislim, da sva ga prvič pustila pri tašči, ko je bil star okrog 3 mesece, za dve urci.
Več se nisem upala, ker se je dojil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 15:00:43   
ema79
po enem tednu, vsak teden po dve, tri ure pri babici, da greva v miru v trgovino. Zdaj smo stari 5 tednov.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 15:27:07   
lenika
Pri tašči, ki stanuje sicer v isti hiši sem ga prvič pustila pri 1 mesecu. Sicer le za eno urico, pa vendar.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 16:02:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 16:03:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2006 16:27:50   
maliva
Pri šestih tednih atiju, da sem šla na pregled po porodu. Po tistem pa velikokrat pri babici (ali atiju), tudi po 5, 6  ali še več ur, čeprav sva se dojila. Mleko sem napumpala in shranila v hladilnik, da so mu ga pogreli... Nikoli ni bilo nobene težave in tako je sedaj, pri svojih 11-h mesecih kar fajn vajen, da me ni. Pa čeprav se še vedno tu in tam podojiva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2006 17:46:42   
mojsoncek
Prvic sem ga pustila pri svoji mami pri sestih tednih, ko sem sla h G na pregled. Takrat je ze jedel nekje na 3 ure, tako da sem sla lahko vsake kvatre po kaksnih opravkih in sem se vrnila nekje po dveh urah in pol.

lp

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 18:03:49   
Anonimen
Pri treh mesecih za 3 ali 4 ure, ker sem imela nekaj nujnega na sodišču, mož pa nikakor ni dobil frej v službi in jo je moja mama čuvala, potem pa dolgo spet nič in še zdaj jo dava v varstvo samo, če res ne gre drugače.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2006 18:44:32   
Katrin
Dva meseca; vsak petek popoldne, ker sem hodila na predavanja user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2006 22:03:29   
viv_
Pri enem mesecu je bila v varstvu pri babici, ko sem šla s ta veliko na en rojstni dan.

Nikoli mi ne bo jasno, da pod "varuške" uvščate može, torej otrokovega očeta. To mi je totalno žaljivo do očeta! Kot da otrok ne bi bil njegov...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2006 23:35:30   
zmajči25
Mami pri 6 tednih, ko sem šla na pregled h Gin. Mojega moža pa itak ne štejemo (njemu sem tamalo prvič pustila pri 1 tednu za eno urco, ker sem morala nujno na banko uredit ene stvari). Drugače pa jo bolj malo puščam "varuškam", ker potem skozi mislim kako je z njo, kaj dela,.... Največ jo seveda pazi njen tati, ostali zelo redko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2006 13:36:40   
bini

moji mami pri dobrem mesecu za 2 urci shoppinga.
moža pa tud jest ne morem štet med varuške user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2006 13:42:30   
sisi80
Od 5 tednov naprej vsaj enkrat na teden pri eni ali drugi babici za urco ali dve. Da grem v miru v trgovino ali z atijem na "randi".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.