|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varstvo-razgovor
12.10.2004 17:39:35   
LEJLA
No pa je prisel cas, da gre nas mali :sloncek::duda: v varstvo. Ta teden bomo sli skupaj na razgovor na ene par lokacij, tako da bi izbrali kar najboljse. zdaj pa me zanima, ce imate kaj predlodov na kaj naj bom se posebej pozorna. :duda: je star dobre 4 mesece. Do sedaj sva se z ocijem izmenjevala pac glede na urnik kakor sva pac ucila, drugi pa je bil doma. Vendar na zalost tako ne gre vec, ker imava poleg oucevanja tudi delo v raziskovalnem laboratoriju in pa mami bo mogla se letos spisat mag. nalogo :(( za katero se sploh nisem zacela s pisanjem :((:((:((, ko pa je bolj lustno z miskotom :love: Vem pa da bo potrebno sedaj stisnit, ker drugace bom ostala brez studijske vize in pol bi se stvari lahko zelo zakomplicirale. Skratka daycare, ki si jih ogledujeva naj bi imeli moznost varstva 24 ur na dan/7 dni na teden. Tako da imajo zaposlene po vec varusk (ponavadi 3) odvisno od zasedenosti izmene. Za zacetek bi probala z varstvom ponedeljek, torek in petek dopoldne. Saj vem, da mamice naceloma najbolje vemo kaj je dobro za nase :duda: bi mi vsak nasvet v koko "biti siguren", da bo :sloncek: v dobrih rokah.

Hvala in pozdravcek;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   varstvo-razgovor
12.10.2004 18:27:15   
kimi
Naj ti kakšna mamica priporoča dobro varstvo;)

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   varstvo-razgovor
12.10.2004 19:13:55   
LEJLA
Nobene ne poznam, ki bi imela majne otrocke, ali jih se nimajo ali pa so ze v soli in iz drugega dela mesta.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   varstvo-razgovor
12.10.2004 21:00:34   
kimi
Mislila sem te na forumu

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   varstvo-razgovor
12.10.2004 21:12:09   
Urša
Mal težko ji kera forumka priporoča varuško, ker živi Lejla čez lužo. ;)

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   varstvo-razgovor
12.10.2004 21:37:09   
kimi
A LEJLA TI SI IZ AMERIKE

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   varstvo-razgovor
12.10.2004 21:41:11   
Anonimen
Ja, pa ne se dret Kimi:)-:)-:)-

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   varstvo-razgovor
12.10.2004 21:47:15   
kimi
Ah ribicaPR oprosti toliko sem zaspana da sploh ne gledam s kakšnimi črkami pišem. Čakam do 22 da malčka zbudim pa da ga nahranim pa da mi spi do 6 zjutraj. Moj lubi je pa že ob 21 zaspal, ko on zaspi sem kar jaz zaspana samo moram čakat. Pa vam mal družbo delam

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   varstvo-razgovor
12.10.2004 21:47:57   
kimi
Pa morm se dret, če je pa tako daleč da me bo slišala a ne?:)-

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   varstvo-razgovor
12.10.2004 22:03:02   
LEJLA
:bravo: kimi se slisimo :)-

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   varstvo-razgovor
12.10.2004 22:04:44   
Anonimen
Aha aha.:)

No ja, sej ma zvočnike drgač...pa da lahko na full:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   varstvo-razgovor
12.10.2004 22:18:30   
frutka_
To sicer ni odgovor na tvoje vprašnaje ampak imama jaz eno vprašanje. A, tam so vrtci po 24 ur dnevno odprTI?

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   varstvo-razgovor
12.10.2004 22:51:23   
LEJLA
Ne vsi. To so recimo ala sp. ali doo (po slo) skratka privatniki.
Jaz sem kilicala na druzbo za majne otroke in tam so me vrasali s kerega konca mesta sem in pa okvirni cas varstva in na podlagi tega so mi poslali listo "varusk".
Midva imava recimo enkrat mesecno neke izpite, ki so vedno ob 8h zvecer in trajajo skoraj do 11h. In v takem primeru bo nas misko na zalost mogu jet v varstvo tudi zvecer.

Pa saj je kar nekaj fabrik tu okoli kjer imajo delavci trojni turnus, tako da to je verjetno zaradi tega.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   varstvo-razgovor
12.10.2004 23:19:41   
frutka_
Hvala za odgovor.:bravo:

Kaj pa, da pride varuška na dom, to se mi zdi tudi v redu varianta!?:zmeden:9nebesa:zmeden:Sploh zato, ker še je bebica tako majhna..:angel:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   varstvo-razgovor
14.10.2004 2:41:36   
LEJLA
Frutka nas :duda: je za te razmere kar dolgo doma. Tu grejo ponavadi z 8 tedni v varstvo. Midva pa sva s tem " odlasala" kakor se je le dalo. Zdaj se je pa treba se v soli zasuknit drugace bo sef :hudicek: zagnal.
Ja na domu to je pa tako $$$$ :ups:

No vceraj sva bila na razgovoru pa zgleda tetica kar uredu :) Upam da se bo Martincek zastopu z njo. Imajo se enega 6m, ostali pa so starejsi od enega leta. Vsega skupej imajo max. 12 na tri trsice.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   varstvo-razgovor
14.10.2004 11:48:03   
puncica
A pol tam nič ne dojijo al kako, če gredo že z 8 tedni v varstvo:zmeden:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   varstvo-razgovor
15.10.2004 15:10:17   
LEJLA
v resnici jih zelo malo...sem slisala zadnjic procente sam se ne spomnim
je tezko, ker ko naj bi ti ravno zalaufalo moras pa spet nov red uvrst...pumpanje v sluzbi in tako (ti pripada prov ekstra odmor za to :)-
imas pa precej gospodinj...one pa lahko dojijo ;)

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?