Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varovala za predale in omare 4.1.2010 18:30:38
|
|
|
|
Katy78
|
Omara ima navadne ročaje, ne takih z bunkicami, tako da tale žal odpase.
|
|
|
|
RE: varovala za predale in omare 4.1.2010 19:12:33
|
|
|
|
ajataja
|
imajo iste take za navadne ročaje da not zahaklaš imam tako tud sam je gor na spletni trgovini ni.
|
|
|
|
RE: varovala za predale in omare 4.1.2010 20:56:25
|
|
|
|
silvy
|
Čudno! Meni full dobro držijo tisti, ki ti jih je ponudila v BC. Zdaj, ko bi jih rada odstranila, sploh ne grejo dol. Mali je odpiral vse živo.
|
|
|
|
RE: varovala za predale in omare 5.1.2010 9:55:09
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz imam enga, ki ne vem kje sem kupila.. zavrtati moraš dva vijaka in .. v glavnem moreš malce odpreti omaro in potem z drugo roko tak zatič premakniti da se odpre... zunaj ni nič videt... funkcionira... je pa res, da jim kuhinjske predale dovolim odpirati tisto razmečeta in je mir....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?