|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varovala za predale, omare
12.10.2007 10:02:17   
rr.mm.dd
Pozdravljene,
zanima me, katera varovala so se vam najbolj obnesla, če ste jih potgrebovali.
Potrebovali bi zaščito za nekaj  predalov in nekaj omaric (s čistili, steklom ipd).
Zavedamo se, da bodo na udaru verjetno tudi nizke omarice s posodami, vendar le-teh zaenkrat nimamo v mislih, da bi jih tudi blokirali.
Zahvaljujem se za vse nasvete, saj želimo za pravkar premikajočega in raziskujočega otroka kupiti taka varovala, da jih pri 1 letu ne bo še znal sam odstranit, hkrati pa da se tudi mi ne bomo cel dan matrali odpreti vratc.
Vratca pri stopnjicah ste imele ali ne?


Lep sončen dan vam želim!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varovala za predale, omare
12.10.2007 10:03:34   
Petraa
Imeli smo samo za vtičnice in nič drugega

(odgovor članu rr.mm.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: varovala za predale, omare
12.10.2007 10:53:27   
martinuška
Mi smo kupili varovala v Drogeriji Muller, od njihove znamke. Naša punčka ima ravno eno leto, in ne zna odpret. Od varuške sin je star leto in pol in tudi še ne zna odpret. Kako pa bo, ko bosta večja, pa bomo še videli... Zaenkrat so se dobro obnesla.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: varovala za predale, omare
12.10.2007 11:20:45   
Anonimen
Jaz sem kupila v Baby centru taka, ki jih samo nalepiš, ni treba šravfat, so čist simpl za uporabo in tudi učinkovita.

(odgovor članu martinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: varovala za predale, omare
12.10.2007 11:56:53   
Lenny
Za vse, torej vtičnice, vrata, predale, sva jih kupila v ToysRUs. Zadovoljna in so v uporabi še pri drugem škratku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: varovala za predale, omare
12.10.2007 16:18:50   
eya
Za vtičnice in za nekatere predale. Kupili smo jih v Mullerju, za nalepit. Mali jih ne zna odpret, upam pa, da bodo šla brez težav tudi dol.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: varovala za predale, omare
13.10.2007 14:42:47   
FANTEK1
Mi imamo doma pravega raziskovalca, ki bi se stranoscno skoljo pregledal, ce bi mu dovolili pa nimamo nobenih varoval, razen za vticnice.. Naucili smo ga, da ko je nekaj ne je ne pa ce je treba ne veckrat ponovit pa ga... Vcasih sicer odpira predale, a sem mu prvic pustila da zapre tako, da si je kao malo priscipnil prstek- bila sem zraven in drzala predal, tako da zdaj ve, da preden zapre, mora roke umaknit stran.. Skratka, meni so te zadeve brez veze, sploh pa KDO PUSTI OTROKA SAMEGA TOLIKO CASA, da bi se mu lahko kaj strasnega zgodilo...

(odgovor članu rr.mm.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: varovala za predale, omare
17.10.2007 6:26:23   
martinuška
Em.. Fantek1... Na tvoje vprašanje, kdo pusti otroka samega toliko časa, da bi se mu kaj zgodilo... Veš, to je lahko nekaj sekund, mogoče tistih sekund, ko greš iskat telefon ali pa kaj takega. Malim se lahko takoj kaj zgodi, ker ne vejo, kaj je nevarno in pač raziskujejo.

Se sicer strinjam s tvojim načinom vzgoje, ker pri nas isto delamo, vendar pa imam določene predale, kot npr. v kuhinji, ker so čistila, ali pa nizka omara pod televizijo, kjer je ogromno električnih-tehničnih stvari, ki sem jih raje zaprla z varovali. Ker nikoli ne veš, ko boš obrnil glavo, če bo otrok na hitro šel do kakega od teh in odprl, in bi se kaj zgodilo. Sem raje mirna kot pa da skoz skačem za otrokom.

(odgovor članu FANTEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: varovala za predale, omare
17.10.2007 7:42:58   
honey
Pri nas smo tudi imeli varovala iz BC, take za nalepit, pribl. 1 teden. Ampak problem je nastal, ko je mali hotel odpreti omarico in je vse skupaj odletelo. Tako da sem kmalu obupala nad varovali in se raje posvetila temu, da sem mu dotupila v glavo, da to pač ne sme odpirat in je bil mir. Seveda je bila najbolj zanimiva omarica s čistili. Zato sem mu pač dala eno šprico, recimo od kakšnega čistila, ki sem jo pač spraznila in natančno oprala, da se je lahko igral z njo. In potem je bil mir. Drugače smo imeli pa vedno varovala za vtičnice, nobenih drugih.

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?