|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varnostni pas- pomoč
20.7.2006 13:46:57   
janja 27
pozdravljene, mogoče mi lahko katera pomaga, namreč dobila sem izposojen avtosedež vendar je polomljena sponka  za zapenjat pase skupaj, rad bi jo dobila samo ne vem kje, sem že iskala pa nič ne najdemuser posted image user posted image  avtosedež je še dober in lepo ohranjen zato mi ga je škoda ker je za zamenjat samo ta sponka, mogoče katera ve kje bi to sponko ali pa nove pasove kupla že v naprej hvala lepa in lep dan...janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varnostni pas- pomoč
20.7.2006 13:49:18   
KIRA
če drugje  tega ni, probaj pri dobavitelju. piši mu dopis in mu razloži situacijo. ali pa proizvajalcu.
lahko pa pogledaš tud na e-bayu, če se najde kaj takega. morda kdo prodaja kak uničen avtosedež (uničen = obrabljen) za majhen denar, sponka pa je še dobra. pa pol skombiniraš....

LP

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 15:34:06   
SašaR
Se mi zdi, da sem enkrat videla na sončkovi spletni strani, da jih imajo, kot rezervni del. Poglej, mogoče jih še prodajajo, in če jih ne, jih kontaktiraj, da izveš kje se jih da še dobiti.

LP Saša

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2006 17:57:18   
janja 27
punce hvala sem dobila v pikapolonci, mi bodo jutri poslali nove varnoste pasove...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?