Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 6.11.2007 12:56:32
|
|
|
|
gajka
|
V internet explorerju greš na Tools - Internet Options - Content - Certificates - izbereš svoj certifikat - Export - slediš korakom in pri Browse izbereš, kam naj se shrani.
|
|
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 6.11.2007 13:03:19
|
|
|
|
Sandra*
|
a to je v vsakem primeru v explorerju, k jaz mam mozilo, ker mi explorel neki šteka.
|
|
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 6.11.2007 13:05:54
|
|
|
|
Sandra*
|
v explorerju sem najdla, ampak mojga ni umes, pol je moj nek na mozzili, ampak kje??? Pomoje sm neki zaj...
|
|
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 6.11.2007 13:09:41
|
|
|
|
Naja31
|
A uporabljaš klik? Imaš navodila na njihovi spletni strani. ali pa jim piši, jaz sem jih pred časom isto spraševala, je šlo pa za internet explorer, ampak če si ga kje zaj...., potem zdaj tudi klika ne boš mogla odpreti.
|
|
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 6.11.2007 13:11:54
|
|
|
|
Sandra*
|
Ratal mi je!!! Hvala za pomoč, da sem saj vedla kje iskat!
|
|
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 6.11.2007 14:29:52
|
|
|
|
malenaa
|
ko se glih o digitalnih menite:)si bom drznila nekaj vprasat. meni gre digitalno odpirat samo na IE, na mozilli pa ne. kaj ve katera kak se ga namesti, al pa kje je kaksen link, ker nisem zasledila. Hvala
|
|
|
|
RE: varnostna kopija dig. potrdila 7.11.2007 17:20:39
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja takoj na začetku nastaviš ko te vpraša po programu. Mene pa še zanima kaj narediš če kupiš nov računalnik, da se tam gor prijavš pol?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?