|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varnostna kopija dig. potrdila
6.11.2007 12:51:01   
Sandra*
Kako narediš varnostno kopijo dig. potrdila na disketo? Ne znam postopka, kam se je to dig. potrdilo sploh shranilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varnostna kopija dig. potrdila
6.11.2007 12:56:32   
gajka
V internet explorerju greš na Tools - Internet Options - Content - Certificates - izbereš svoj certifikat - Export - slediš korakom in pri Browse izbereš, kam naj se shrani.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 13:03:19   
Sandra*
a to je v vsakem primeru v explorerju, k jaz mam mozilo, ker mi explorel neki šteka.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 13:05:54   
Sandra*
v explorerju sem najdla, ampak mojga ni umes, pol je moj nek na mozzili, ampak kje???

Pomoje sm neki zaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 13:09:41   
Naja31
A uporabljaš klik?
Imaš navodila na njihovi spletni strani. ali pa jim piši, jaz sem jih pred časom isto spraševala, je šlo pa za internet explorer,

ampak če si ga kje zaj...., potem zdaj tudi klika ne boš mogla odpreti.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 13:11:54   
Sandra*
Ratal mi je!!! Hvala za pomoč, da sem saj vedla kje iskat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 14:29:52   
malenaa
ko se glih o digitalnih menite:)si bom drznila nekaj vprasat.
meni gre digitalno odpirat samo na IE, na mozilli pa ne. kaj ve katera kak se ga namesti, al pa kje je kaksen link, ker nisem zasledila. Hvala

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 17:20:39   
Sandra*
Ja takoj na začetku nastaviš ko te vpraša po programu.

Mene pa še zanima kaj narediš če kupiš nov računalnik, da se tam gor prijavš pol?

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2007 22:01:25   
saving
@malenaa:
Če hočeš certifikat uporabljat tudi v mozilli (verjetno misliš Firefox), ga moraš najprej v Internet Explorerju izvozit (poglej zgoraj, kot piše gajka), nato pa ga v Firefoxu uvoziš (Tools - Options - Advanced - View Certificates - Import). Izvozit in uvozit moraš, če se prav spomnim, 2 certifikata: tvojega osebnega in tistega od banke. Fino je, če certifikat izvoziš nekam na USB ključ ali rewritable CD, ki ga potem varno spraviš. To se dobro obnese, če moraš reinštalirat windowse ali če se ti disk sesuje.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?