Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 16:11:33
|
|
|
|
PAJO
|
kje pa je varna hiša v kranju?
|
|
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 18:53:14
|
|
|
|
cmokec
|
Varne hiše imajo neznano lokacijo, zato pa so Varne hiše.
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 19:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ga sicer imam, ampak ne vem, če dela sem ga dobila, ko ga nisem več rabila in sploh nismo preizkusili
|
|
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 19:29:21
|
|
|
|
Splišni
|
Jaz ga imam, sem zdajle probala, pa dela. Sicer je od Klavdije , ampka k., itak je že pozabila. Imam tudi oblačila, posteljnino, spalne vreče in igrače. Ej, super, da imaš kontakt z varno hišo, z veseljem vse to podarim. A boš kaj okrog vaše firme hodila, da si pretovoriva iz avta v avto?
< Sporočilo je popravil Splišni -- 23.3.2009 19:37:29 >
|
|
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 20:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Prejšnji teden sem kontaktirala Varno hišo Kranj in jim podarila voziček in nekaj igrač. Po pogovoru s prijazno gospo mi je zaupala, da najbolj potrebujejo kakšna oblačila za dojenčke in otroke, pa Babyphone. Ga lahko katera podari? Cudno... jaz sem govorila pred 14 dnevi in ponujala obleke. pa so rekli, da nic ne rabijo.. Smo jim pa podarili en kup kozarcev.... teh so bili veseli..
|
|
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 20:45:14
|
|
|
|
cmokec
|
Superca. Konec tedna me gospa pokliče, ker ima skrito številko, pa ji ne morem sporočit. Je pa s Planine, pa sama pride po darovano. Lahko ji pišete na vhg.milena@siol.net, pa poveste, za kaj gre. Lahko pa stvari pridem iskat tudi sama, pa jih bo pri meni dobila.
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 23.3.2009 20:46:34
|
|
|
|
cmokec
|
Čudno, meni je samo rekla, da plišastih igrač pa ne sprejmejo, ker jih imajo dovolj.
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 24.3.2009 9:40:53
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Lahko pa stvari pridem iskat tudi sama, pa jih bo pri meni dobila. Ja, daj cmokec, pridi prosim iskat. Ma ponujam te stvari naokoli, pa ni nikogar, ki bi prišel ponje. Lahko tudi samo poveš, kdaj boš kaj mimo naše firme hodila, pa bom jaz tisti dan z avtom prišla in notri nabasala stvari.
|
|
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 24.3.2009 20:10:39
|
|
|
|
cmokec
|
Velja. Povej, kdaj boš imela s seboj, pa bo Mateja pobrala, ker jaz ne zahajam več k vam.
|
|
RE: varna hiša kranj - babyphone 25.3.2009 6:58:12
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Velja. Povej, kdaj boš imela s seboj, pa bo Mateja pobrala, ker jaz ne zahajam več k vam. Saj jaz tega ne bom imela v pisarni , ampak v avtu, avto imam pa za Šparom. Drugače pa škoda ... ma danes je G že šel, pa ima samo on ključ od garaže, kjer imam zdaj kakšen teden spravljene te stvari. Tako da če ne bom mogla danes, potem pa jutri. Ti sporočim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?