KIRA
|
jest mu rajš povem, ne maram mu lagat, ne maram bit tako hinavska :( in mu take stvari za hrbtom delat. kot recimo mož od razočarane, ki je lulal v umivalnik:grrr::grrr:, pa je o tem še lagal. pol ne veš kaj je hujše - dejanje samo, ali pa da je to načrtno prikrival in skrival in se lagal. po drugi strani, če že čte tako, pa je boljš da zve od mene, kot pa od koga drugega a ne?? :zmeden: sicer pa ga mam rada :love::love: in kar je on zame naredu, sem jest za njega tud. sem tudi njemu omogočila, da je mal nekaj sprobal drugega in si nekaj izkušenj pridobil. tudi on je meni zagotovil - ne sam jaz njemu, da je vesel, ker me ima in da me sedaj bolj zna cenit, ko ve, kako je pri drugih oz. z drugimi. zame velja isto. nisva popolna ne en ne drug, se pa trudiva in delava na najini zvezi.9nebesa9nebesa nisva imela dost izkušenj pred poroko:ups::ups::ups:, pa sva se mogla mal znoret, najbrž je bil to razlog. sicer pa sem jaz bla prva - sem mal bolj korajžna. bolje da se znoriš in zletaš pred bebico, kot pa pol, ko že imaš otroke, ker ti pol sam trpijo, če imajo starši kake težave v zakonu ali pa jih "meče".:(( pa še do kakih prepirov bi pršlo in ločitve, če ne bi bla tok iskrena eden z drugim. sedaj sva se pa ven znorela, mislim da oba ( :)- ), pa naju ne bo več firbec matru kaj in kako je če... sedaj se lahko oba posvetiva najini največji želji:love:, ki nama je tako dolgo bla odrečena, najini družinici. sedaj sva končno!!!! :bravo::bravo::bravo: mami in ati postala, kar sva si tako dolgo želela in se trudila in v najinih srcih je posijal čist drgačen sonček :duda: in čist nova vrsta ljubezni: do najine hčere:love::love:. vse drugo je sedaj nekako nepomembno in za nama - preteklost in spomin. se bova spominjala nazaj, kako je blo, ko sva bla mlada, da nama na stara leta ne bo dolgčas. pa kake tretje pomladi najbrž tud ne bo, ker se ne bova spraševala, če sva kaj zamudila.. no, upam vsaj.:ups: LP
|