|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varčevanje
20.1.2010 16:29:25   
maayaa

Mi lahko svetujete, predlagate

Kako lahko najbolje-najpametneje varčujem denar za svojega malčka???

Rada bi "pametno" naložila denar, ki ga je dobil ob rojstvu oz. vsak mesec bi varčevala za njegovo boljšo! prihodnost (sklad, varčevalni račun...). Se mi bolje splača varčevati konstantno vsak mesec ali mogoče imeti odprti račun in vsake toliko časa, ko se kaj nabere, dati na račun?

Ker se sama na te stvari spoznam bolj malo, bom za vsak nasvet hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varčevanje
20.1.2010 16:40:20   
zmajaz
Midva za oba otroka mesečno plačujeva za vsakega po 50 eur v fondpolico pri KD-ju. Za enega imava navadno fondpolico, za drugega pa fondpolico maks garant plus. Se mi zdi to kar dobra varianta - sploh ta druga, ki ima do določene mere garantirane že dosežene donose. Pa na sploh se mi zdi KD zelo v redu - imava poleg teh dveh še kar enih par drugih varčevanj pri njih - pokojninsko, sklade ...

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2010 16:41:28   
mini86
tud js se ne spoznam kej preveč na te stvari..varčujeva zanga preko sklada-tudi pri KD..za ta denar ne bo vedeloz bo zvedel pri 18..potem pa ima še odprt račun k pa ma gor denar od krsta...mu vsake tok tudi kej nakaževa..je pa ta račun bolj odprt za to da ko bo večji da bova kovančke nosila na banko..

< Sporočilo je popravil mini86 -- 20.1.2010 16:42:16 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2010 16:45:00   
Petka09
Midva varčujeva za našo pupo na Delavski hranilnici, ker je imela najboljšo obrestno mero. Vsak mesec nalagava kej, plus dajeva gor kar dobi od babic itd... Ni pa to račun na njeno ime, ampak ga imava odprtega na svoje ime. Sva se pa tako odločila zato, ker ne želim, da bi samo ona imela dostop do denarja in bi v najbolj norih letih pri 18-ih ta denar zapravila za neumnosti. O tem denarju se bomo pogovarjali in bo namenjen izključno za njeno šolanje ali nekaj takega, kar se bo v tistem času takrat zdelo kot dobra naložba. Želim, da ima dober odnos do denarja, ne pa da bo cel lajf vedla, da ima nek račun in dnar gor in bo potem takoj, ko bo lahko prišla do tega, vse skup zaluftala.
Se pa torej na tem računu denar nabira zanjo in bo tudi namenjen izključno njej, čeprav je na najino ime.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 16:52:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petka09)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2010 16:54:58   
zmajaz
Naša dva pa imata poleg tega, kar varčujeva z možem zanju, še računa vsak na svoje ime, kamor polagamo denar, ampak ko je večja cifra, ga raje prestavimo v kak sklad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2010 21:53:35   
živa
Mi imamo varčevalna računa, kjer je večja obrestna mera. Kjer pa trenutno ni nič denarja, ker sta revčkoma mami in ati vse pokradla za renoviranje bajte user posted image .

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?