Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 15:55:07
|
|
|
|
snake
|
ne živiva skupaj, ampak vsak dan ko pridem zvečer k njemu, me čaka skuhana večerja.....upam da se ne bo spremenil ko bova skupaj živela
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 15:56:28
|
|
|
|
kofetek2010
|
pomaga? zakaj pa bi on meni pomagal? kar je za naredit narediva oba in nihče nikomur ne pomaga pa saj živiva oba pod isto streho in ni on pri meni v hotelu
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 15:58:00
|
|
|
|
Tanayya29
|
midva si tudi, kar lepo porazdeliva delo..sploh zdj k sm je še bolj priden....
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 15:59:40
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Pri nas je tako, da živimo v hiši in je ogromno opravkov zunaj in znotraj. Moj ima čez pač taka bolj moška dela, kot je košnja trave, pleskanje ograje, obrezovanje žive meje, prekopavanje vrta... Pri gospodinjskih opravilih pa mi pomaga. Res pa ga moram prosit, sam bolj redko kaj opazi. Kar se pa otroka tiče, pa skrbiva zanj oba v pravem pomenu besede.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:04:37
|
|
|
|
klepetka
|
kar se tiče gospodinjskih del ,naredim večino vse sama,ke r je cele dneve v službi ,kar je pa za narest okol hiše ,to pa vse on.Pa je volk sit in koza cela
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:05:28
|
|
|
|
kjava
|
Pri nas so pa gospodinjska opravila moja domena. Zakaj si pa anonimna?
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno naredi vse kar mu rečem da naj naredi (nalašč nisem napisala kar ga prosim da naredi, ker potem zveni kot da ga moram prosit in ne da je to nekako njegova dolžnost). Pa vseeno nimam rada da se mi kdo v gospodinjstvo vmešava, raje naredim po svoje in sama, ker sem prepričana da je samo moj način pravi . Drugače pa enih 2x tedensko on kuha, posesa, posteljo preobleče......edino kar mu ne gre pa da se ubijem zraven je pranje in likanje. Tu pa če mu narišem zraven mu ne gre . Prav tako kot jaz ne znam pokosit okoli hiše . Ne rečem da se sam ponuja da kaj naredi, ga je le treba malo podrezat. Ampak naredi pa vseeno, ker ve da mu drugega ne preostane . Drugače pa sedaj ko sem hodi v trgovino, tako da grem jaz samo 2x mesečno po kake praške in večji nakup, večkrat kot prej skuha, hodi mi v trgovino po sladoled in sladkarije.... . Boljše to kot da prah briše
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:22:19
|
|
|
|
Maleal
|
Se strinjam z Jano 73.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:22:36
|
|
|
|
Temari
|
Pri nas levji delež gospodinjskih del opravim sama. Najinih 36 kvadratov stanovanja je namreč v hipu pospravljeno. Mi pa dragi tudi pomije posodo, obesi perilo, odnese smeti, menja mačkam pesek... in to brez da bi mu karkoli rekla. Edino kar je res popolnoma moja domena je kuhanje. Takrat v kuhinji nima kaj za delat, v zameno pa mu jaz ne pospravljam računalniške mize.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:24:18
|
|
|
|
žigolino
|
Moj pa hodi v trgovino jaz sam po velkih nakupih,dnevno pa kar on prinese kar se mu naroči.Gospodinjska dela,likanje in pranje pa opravljama oba.Ko sem jaz doma delam jaz,ko pa je on doma pa on.Naredi pa vse kot kaka ženska,pere,lika,skuha,otroke čuva
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:26:55
|
|
|
|
purple
|
Pri nas si vsa dela razdelimo vsi- jaz, moj in otroci.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sporazumno po zmogljivosteh.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:33:38
|
|
|
|
nuala
|
Ne, mi pa mož včasih zjutraj skuha kavo.
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima,koliko vam vaši dragi možje, partnerji pomagajo pri gospodinjskih opravilih? Se opravičujem, ampak Mene pa zanima, koliko vi pomagate dragim možem pri šravfanju avta, pleskanju stanovanja ipd. pa saj živiva oba pod isto streho in ni on pri meni v hotelu jana
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:49:02
|
|
|
|
Olivija
|
seveda mu pomagam , ne resno, on je veliko bolj nadarjen za gospodinjska opravila. Se pa včasih resno sprašujem, kje je on mene probral? Edino cune ne sme dajat prat, ker tam pa nima čisto razčiščeno. Bomo pa letos skupaj pleskal, avto pa raje očetu prepustim.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pomagam mojemu pri šraufanju avta s tem, da se držim čim bolj daleč stran od njega
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 16:59:02
|
|
|
|
dulcinea
|
Midva sicer še ne živiva skupaj. Upam, da ko bova, da si bova delo pravično razdelila. On bo kuhal in pospravljal, jaz bom pa pokosila travo, menjala žarnice, popravljala, šravfala itd... Ker on pravi, da sem jaz bolj tak "tehnični tip" on je pa itak hotel it za kuharja.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 17:07:52
|
|
|
|
karmy
|
od kdaj je pleskanje izključno moško opravilo??
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 17:16:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Mene pa zanima, koliko vi pomagate dragim možem pri šravfanju avta, pleskanju stanovanja ipd. moj ni mehanik zato nama avte šraufajo na servisu pleskanje stanovanja pa je moje veselje še kaj?
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 17:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 pomaga? zakaj pa bi on meni pomagal? kar je za naredit narediva oba in nihče nikomur ne pomaga Podpišem.
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 17:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pomaga gledati. Ne se hecam.Zakaj pa ne?Včasih,ko jaz ne folgam kaj naredit seveda naredi on.Da pa bi oba letala z sesalcem in prala posodo to pa ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2007 18:43:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 18:45:40
|
|
|
|
purple
|
Kar se tiče pleskanja- z veseljem, tud kakšno gumo znam zamenjati ( avto popravljajo mehaniki), tud pomivalca sem že sama popravila.....
|
|
RE: vam partnerji pomagajo? 2.8.2007 19:01:52
|
|
|
|
SašaR
|
Pomaga! Ja, hvala bogu da ga imam. Naredi mi vse. Jaz imam tako službo, kot sem si jo vedno želela, vendar je problem v tem, da sem velikokrat cel dan zdoma. Hvala mu, da mi naredi vse. Od kuharije, peglanja, pucanja, do tega, da otroka porihta,... Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če ne bi bil tak. Verjetno bi jaz morala ostati doma ali imeti tako službo, kjer bi lahko vse zrihtala.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?