Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: valjček za beljenje iz televizijske prodaje 28.4.2006 19:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva ga hotla kupt, pa sva pol slišala tok slabih stvari, da sva si premislila (baje, da itak barva teče vsepovsod ven, pa tko..) no, nazadne sva zbelila z navadnim mačkom, pa je čist lepo šlo, rezultat je pa tud ok... mogoče je res malce več za počistit, sam to je itak...
|
|
|
|
RE: valjček za beljenje iz televizijske prodaje 28.4.2006 19:51:56
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 no, nazadne sva zbelila z navadnim mačkom, pa je čist lepo šlo, rezultat je pa tud ok... Nisem vedela, da pri vas z mački belite. Kaj s perzijskimi tudi gre? Torej SLAMICA, sama nimam izkušenj s TV-valjčkom, ker tem reklamam ne verjamen najbolje, se pa da zbeliti res kar z navadim čisto OK. Dejstvo je, da rabiš prakso, pa naj bo takšen ali drugačen valjček. Želim vama dosti veselja pri delu
|
|
RE: valjček za beljenje iz televizijske prodaje 29.4.2006 10:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,na kakšen valjček ti misliš..a morda tistega iz Top šopa? Če je ta,pol ti povem,da smo zadovoljni z setom za beljenje in,da ga že kar nekaj let uporabljamo.
|
|
|
|
RE: valjček za beljenje iz televizijske prodaje 29.4.2006 16:05:06
|
|
|
|
SLAMlCA
|
Ja tisti nek iz top shopa mislim da pride okol 5 ali 6 jurčkov pa da kao ne teče ven. Jst sicer zbelim sama samo me je groza potem čiščenja čeprav vse zaščitim vedno kej kaplja. Sedaj sem si umislila da bi bilo to idealno za nas.
|
|
|
|
RE: valjček za beljenje iz televizijske prodaje 30.4.2006 10:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A tega!1ne ne,tega pa nisem sprobala,mi nabavljamo tisti drugi set za beljenje,kjer so ravni iz spužve narejeni kao čopiči.Prav fino se da barvat z njimi,razen rustike.
|
|
|
|
RE: valjček za beljenje iz televizijske prodaje 3.5.2006 21:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: biba12 no, nazadne sva zbelila z navadnim mačkom, pa je čist lepo šlo, rezultat je pa tud ok... Nisem vedela, da pri vas z mački belite. Kaj s perzijskimi tudi gre? Z mačkom, ja. A vi drugače rečete?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.